Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Предпринимательская деятельность, коммерческий закон, сделки. Общественные, бесприбыльные организации, бюджетные учреждения

īpašnieka maiņa К списку тем

īpašnieka maiņa
izmeklējos visu savu datoru, bet tāda līguma man nav. Varbūt kādam ir līguma paraugs, kuru noslēdz vecais firmas īpašnieks ar jauno īpašnieku ar atzīmi, ka jaunais īpašnieks pieņem firmu ar visām tās saistībām un vecais īpašnieks nenes atbildību par iespējamiem uzrēķiniem audita gadījumā par periodu, kad firmas īpašnieks bija viņš (vecais), visu atbildību par to uzņemas jaunais īpašnieks.
Cleo
Cleo 23.11.2005 20:47
19234 сообщения на сайте

Ответы (6)

Согласно Коммерческому закону, предыдущий владелец несет ответственность вместе с новым в течении 5 лет. Как бы
Julijatim
Julijatim 23.11.2005 20:57
8799 сообщений на сайте
bet ja jaunais īpašnieks piekrīt nest atbildību?? nevar?
Cleo_
Cleo_ 23.11.2005 21:04
133 сообщения на сайте
pavisam nesen bija iipashnieku mainja-drusku iedziljinaajos un pakonsulteejoties ar UR-taa ir, kaa teica Julijatim-atbildiibu nes vecas iipashnieks 5 g. Jo savadaak laikam apnikaas tie uzmeteeji, kad atprasa PVN un tad firmu kaadam bomzin notirgo-vecais iipashnieks staigaa balts un puukains. No vienas puses atbalstu taadas izmainjas
Kml
Kml 23.11.2005 21:12
1086 сообщений на сайте
un runaajot par liigumu-es taisiju tik papiiru, ka vecais iipashnieks atsakaas no savaam daljam, taas savukaart peerk ..... un atrunaaju kaadaa veidaa ir apmaksa par taam daljaam-nekas iipashs tur nebija.
Kml
Kml 23.11.2005 21:15
1086 сообщений на сайте
skaidrs. paldies.
Cleo
Cleo 23.11.2005 21:24
19234 сообщения на сайте
Kamila, var;etu palūgt šo papīru atsūtīt paraugam man uz cleo@apollo.lv? Paldies.
Cleo
Cleo 23.11.2005 21:58
19234 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.