Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Разные неклассифицированные вопросы
Штрафные санкции за неправ.использ."деревянных накладных" К списку тем
Sjuzanna 23.11.2005 21:05
31 сообщение на сайте
31 сообщение на сайте
Ответы (9)
a kakije eto pilo materiali? kakova razmera? skaidas??? apaļkoki?
Cleo_ 23.11.2005 21:12
133 сообщения на сайте
133 сообщения на сайте
Eto bili 2 raza zaagmateriaali i 1 raz - bruta 40*80*6. Napisala slovo v slovo kak ukazano v nakladnoj.
Sjuzanna 23.11.2005 21:58
31 сообщение на сайте
31 сообщение на сайте
KTPR lieto šādu kokmateriālu piegādēm :
2.1.1. nocirstiem un atzarotiem, sagarumotiem vai nesagarumotiem, mizotiem vai nemizotiem, garenvirzienā sašķeltiem vai nesašķeltiem apaļkokiem, kuri sastāv no viena elementa bez mākslīgiem savienojumiem un kuru garums ir lielāks par vienu metru, bet tievgaļa diametrs vismaz trīs centimetri;
2.1.2. jebkurā garumā sazāģētiem, ēvelētiem vai neēvelētiem zāģmateriāliem, kuri sastāv no viena elementa bez mākslīgiem savienojumiem un ir biezāki par sešiem milimetriem.
zāģmateriāli pieļauju ir skaidas vai atgriezumi, kas ir īsāki par 1 metru.
bruta 40*80*6 nevaru iztulkot.
2.1.1. nocirstiem un atzarotiem, sagarumotiem vai nesagarumotiem, mizotiem vai nemizotiem, garenvirzienā sašķeltiem vai nesašķeltiem apaļkokiem, kuri sastāv no viena elementa bez mākslīgiem savienojumiem un kuru garums ir lielāks par vienu metru, bet tievgaļa diametrs vismaz trīs centimetri;
2.1.2. jebkurā garumā sazāģētiem, ēvelētiem vai neēvelētiem zāģmateriāliem, kuri sastāv no viena elementa bez mākslīgiem savienojumiem un ir biezāki par sešiem milimetriem.
zāģmateriāli pieļauju ir skaidas vai atgriezumi, kas ir īsāki par 1 metru.
bruta 40*80*6 nevaru iztulkot.
Cleo! Paldies, es pati varu izlasiit atsifreejumu likumaa, bet es velos zinat, vai ir pareedzeta kaada soda nauda par to ka nebij izrakstiitas taas PPR? Paldies.
Sjuzanna 23.11.2005 22:25
31 сообщение на сайте
31 сообщение на сайте
es gribēju ar to pateikt, ka vispirms jānoskaidro vai šie zāģmateriāli un .. likuma izpratnē ir kokmateriāli, vai atbilst kokmateriālu kritērijiem, kurus realizējot Jums vajadzēja izrakstīt KTPR.
APK 155.13 pants. Koku un apaļo kokmateriālu uzskaites noteikumu pārkāpšana darījumos Par koku un apaļo kokmateriālu uzskaites noteikumu pārkāpšanu darījumos —
uzliek naudas sodu fiziskajām personām no simt līdz divsimt piecdesmit latiem, bet juridiskajām personām — no simt piecdesmit līdz trīssimt latiem.
Par šā panta pirmajā daļā paredzēto pārkāpumu, ja tas izdarīts atkārtoti gada laikā pēc administratīvā soda uzlikšanas, —
uzliek naudas sodu fiziskajām personām no divsimt piecdesmit līdz piecsimt latiem, bet juridiskajām personām — no trīssimt līdz diviem tūkstošiem latu.
http://www.likumi.lv/doc.php?id=89648
APK 155.13 pants. Koku un apaļo kokmateriālu uzskaites noteikumu pārkāpšana darījumos Par koku un apaļo kokmateriālu uzskaites noteikumu pārkāpšanu darījumos —
uzliek naudas sodu fiziskajām personām no simt līdz divsimt piecdesmit latiem, bet juridiskajām personām — no simt piecdesmit līdz trīssimt latiem.
Par šā panta pirmajā daļā paredzēto pārkāpumu, ja tas izdarīts atkārtoti gada laikā pēc administratīvā soda uzlikšanas, —
uzliek naudas sodu fiziskajām personām no divsimt piecdesmit līdz piecsimt latiem, bet juridiskajām personām — no trīssimt līdz diviem tūkstošiem latu.
http://www.likumi.lv/doc.php?id=89648
tāpēc es citēju - jo vispirms jānoskaidro kas tie bija par zāģmateriāliem, ja tie bruti - ir īsāki par 1 metru un šaurāki par 3 cm, tad tos realizējot izraksta PPR nevis KTPR.
Sazāģētiem utt. zāģmateriāliem, kas ir plānāki par 6 mm, respektīvi ja tās ir skaidas, tad tās arī realizē uz PPR nevis KTPR. Vispirms noskaidrojiet kādi bija tie zāģmateriāli. Iespējams, ka te nemaz nav pārkāpuma un ir pareizi izrakstīta PPR nevis KTPR>
Sazāģētiem utt. zāģmateriāliem, kas ir plānāki par 6 mm, respektīvi ja tās ir skaidas, tad tās arī realizē uz PPR nevis KTPR. Vispirms noskaidrojiet kādi bija tie zāģmateriāli. Iespējams, ka te nemaz nav pārkāpuma un ir pareizi izrakstīta PPR nevis KTPR>
Es sevišķi neuztrauktos , jo arī par dēļiem VID man atbildēja , ka tā ir gatavā produkcija un gatavai produkcijai KTPR nevajag. Man liekas ka viņi paši daudz neizšķir kas ir un kas nav gatavā produkcija un Jūs variet uzskatīt , ka tā ir gatavā produkcija . Un ja vēl pārdota kopā ar citiem būvmateriāliem , tad tā jau nu būs patiesi gatavā produkcija kura jāpārdod ar PPR. Nu drošības dēļ paši variet pārzvanīt uz VID.
Lies paldies, meitenes! Es varetu vel vienu jautaajumu uzdot jums? Kaa es varetu ielikt savaa atbildee taas smukas smailikas?
Sjuzanna 25.11.2005 11:14
31 сообщение на сайте
31 сообщение на сайте
Рядом с мордочками нарисованы знаки, их обозначающие. Вот эти двоетичия и скобочки в нужном порядке и надо написать.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть