Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Разные неклассифицированные вопросы

Atkal VGK+ veidlapas К списку тем

Atkal VGK+ veidlapas
Tomēr ar to jauno sistēmu nav tā kā vajag...

Man vajadzēja veidlapu par PVN novirzīšanu. Atvēru, bet tur piedāvā tikai 4 VID reģionālās iestādes: Zemgales, Kurzemes, Latgales un Vidzemes priekšpilsētu. Bet man vajag ievadīt Jūrmalas nodaļu - nesanāk.

Kas jadara, lai varētu ievadīt "Jūrmalas" nodaļa? Vai arī es kaut ko nesaprotu...

Kad mēģinaju ar roku (neizvēloties) ierakstīt, lamajās.
T_
T_ 23.11.2005 21:11
692 сообщения на сайте

Ответы (11)

PVN novirzīšanu uz kurieni, kura tieši veidlapa?
Cleo_
Cleo_ 23.11.2005 21:13
133 сообщения на сайте
http://www.vgk.lv/index.php?setgc=files&setfiid=220

Iesniegums-pieprasījums PVN pārmaksas novirzīšanai
T_
T_ 23.11.2005 21:16
692 сообщения на сайте
nosūtīju Jums uz e-pastu, tur labajā pusē drusku tālāk ir dzeltens laukumiņš, tur varat pievienot vajadzīgo tekstu (Jūrmalas pilsētu ierakstīju.
Cleo
Cleo 23.11.2005 21:20
19234 сообщения на сайте
vispār varētu Redaktoram ieteikt izveidot tādu laukumiņu tajās veidlapās, paredzot rindas jaunu nosaukumu pievienošanai, kur ir iespējami vairāki varianti.
Cleo
Cleo 23.11.2005 21:21
19234 сообщения на сайте
Cleo, liels paldies! Nu ko mēs bez jums darītu:)

Tomēr gribētu saprast, kā pats var tās izmaiņas veikt?
T_
T_ 23.11.2005 21:24
692 сообщения на сайте
Tieši tā, jo VID Rīgas reģionālajai iestādei vēl ir arī Jūrmalas nodaļa.
T_
T_ 23.11.2005 21:26
692 сообщения на сайте
ok. Lai atrastu kolonnu, kur ir ieveitots teksts izvēlnēm ir jānoliek kursors tajā ailē, tad no komandām atrast Data ---> Validation ---> Settings lappusē rindiņā Source stāv adrese, kur ir tas teksts. Lai atjaunotu šo kolonu, vajag iezīmēt ar peli kolonnas pirms un pēc šīs kolonnas un nospiest komandas Format --> Column ---> Unhide. Tad parādīsies kolonna ar ievietoto tekstu.

Lai pievienotu tekstu, kuru gribat ievietot šajā sarakstā, ierakstite, bet caur komandu Data ---Validation rediģējiet adresi novelkot ar peli no pirmās rindas kurā ir izvēlnes teksts līdz pēdējai rindai, kurā iz teksts izvēlnei.

Nezinu vai saprotami izstāstīju.
Cleo
Cleo 23.11.2005 21:30
19234 сообщения на сайте
Tālāk par Data--Validation man nesanāk:( Tas varbūt šodien tā... Likšu mieru, rīt mēģināšu vēlreiz.

Tomēr redaktoram būtu jāpadomā arī par tādiem nespeciālistiem datoros kā, piemēram, es. Tomēr negribas tērēt visu vakaru tikai uz to, lai pats pārtaisītu veidlapas, kas beigās tāpat nesanāk.

Man nekas nav pret to, ka ir ieviesta maksa par veidlapu izmantošanu, bet kāpēc viss tā ir jāsarežģī? Iepriekš tomēr ar veidlapām tādu problēmu nebija -varēja viegli paņemt un viegli piemērot savām vajadzībām. Bet tagad... Varbūt es vienīgā te tāda nemākule, tad pārējiem ļoti atvainojos.
T_
T_ 23.11.2005 21:55
692 сообщения на сайте
Мне тоже это непонятно,почему бланки так сделаны,что Просто ими пользоваться не получается,а нужно применять специальные знания и время.У меня есть купленый диск с подобными материалами,там даже пароль есть,т.е. то,что нельзя не поменяешь,но в "областях общего пользования" можно быстро все сделать. Почитала Слео,это не очень годится такие премудрости,когда спешишь и нужно "схватить" нужный бланк.
Smila
Smila 23.11.2005 23:15
1987 сообщений на сайте
es vienkārši uzrakstu vajadzīgo tekstu brīvā vietā, bet to tekstu , kuru nevaru izmantot, vienkārši noslēpju (varbūt kādreiz noderēs...)... man tas ātrāk izdodas:D
Dzoto
Dzoto 23.11.2005 23:34
114 сообщений на сайте
Над упрощением бланков подумаем. Усложнение сделано только для того, чтобы меньше времени тратить на заполнение. Что касается отсутствия некоторых данных в списках выбора, возможно, перенесем на титульную страницу, чтобы не выбирать из списка, а вписывать (как, например, название предприятия).
Vgk_redaktors
Vgk_redaktors 24.11.2005 09:06
2608 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.