Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Клуб (вопросы, пожелания, мнения)

nesaprotu К списку тем

nesaprotu
nesaprotu, kāpēc ir tik maz VGK+ abonentu saitā?

obidno Padomu, palīdzību gribam saņemt, bet materiāli palīdzēt kluba veidotājiem nē.
Cleo
Cleo 25.11.2005 09:10
19234 сообщения на сайте

Ответы (53)

Sapratu! Ir jātbalsta.
Bima
Bima 25.11.2005 09:55
722 сообщения на сайте
Cleo izlasīju Jūsu rakstīto un nokaunējos. Piemēram es rēķinu izdrukāju jau sen tikai visu laiku atliku pārskaitīšu vēlāk (tad piemirsās, tad atcerējos un atkal aizmirsu..... )

Tāda ir dzīve, bet kaut ko izmantot ''na haļavu'' es arī neatbalstu. Tāpēc izdrukāju tikko jaunu rēķinu un jau pārskaitīju. Iegāju VGK un dabūju no Jums kā aukstu dušu.

Paldies Jums, varbūt vēk kāds tāds pats kā es neļaunprātīgais atmodīsies:)
Ilzer
Ilzer 25.11.2005 09:58
321 сообщение на сайте
Cleo,paldies jūsu sūtījums saņemts.Tas man būs liels palīgs.
Dzidzi
Dzidzi 25.11.2005 10:11
351 сообщение на сайте
prieks, ka kāds sadzird visu cieņu.
Cleo
Cleo 25.11.2005 10:12
19234 сообщения на сайте
Arī es nokaunējos, kaut gan esmu tikai jaunpienācējs un neko neesmu "nokačājis", vienīgi kādu padomiņu palūdzis. Pats jau arī pa kādai asprātībai izmetu, ja sanāk.

Tikko kā izdrukāju rēķinu un uzreiz arī apmaksāju, naudiņa jau ir VGK kontā, jo mana mīļākā banka Hansabanka strādā kā pulkstenis - nospied taustiņu un tūlīt pamāj ardievas savai naudiņai...

Paldies Cleo, ka nokauninājāt. Šad un tad noder arī tāds piegājiens. Pieaugušie taču arī tie paši bērni vien ir, tikai paaugušies - tātad lieli bērni.

Lai Jums visiem jauka diena! Paskat, sniedziņš arī uzsnidzis. Dāmas 'jau šovakar vilks ārā no pagultes savus zābaciņus un rīt klikšķinās uz tirgu pēc maltās gaļas, lai izceptu vīram kotletes, kamēr šis guļ dīvānā, blenž televizorā un pārlasa jaunākās avīzes. Paskat, kādi smuki pupi Jēkabsona jaunajai mīļākajai, ir uz ko blenzt...
Aivars007
Aivars007 25.11.2005 10:16
26984 сообщения на сайте
var mani uzskatīt par ambiciozu vai vēl nez kādu, bet man nav žēl padalīties materiālos, kas man ir ar citiem, kam tas nepieciešams. Man tikai ļoti skumji palika redzot, cik maz ir VGK+ abonentu, un tikai lai atbalstītu VGK veidotājus es izņēmu vērtīgāko no glabātuves. Sākumā es biju sapratusi, ka glabātuvei pieeja būs tikai VGK+ abonentiem, bet izrādās, ka pieeja ir visiem un tas bremzē kaut vai metodiku gribētājus samaksāt to minimālo maksu 3 latus uz 3 mēnešiem, lai ķļūtu par VHK+ abonentiem.

Piebildīšu, ka materiālu labumu no tā, cik ir VGK+ abonentu negūstu. Tā ir tikai tāda skumja sāpe, negaidīju tik mazu aktivitāti. Visu cieņu tiem, kas klubu atbalsta abonējot un tūlīt - tūlīt kļūs par VGK+ biedriem.
Cleo
Cleo 25.11.2005 10:19
19234 сообщения на сайте
Aivars007, izlasot Jūsu komentārus uzreiz dzīve liekas skaistāka:)
Ilma
Ilma 25.11.2005 10:19
30495 сообщений на сайте
Aivars007, vai tiešām arī Tu (ja drīkst uz Tu) arī esi no Jēkabpils???? Sniedziņš tiešām pie mums tik šorīt uzsniga (citur zinu, ka sniedziņš jau bija)
Cleo
Cleo 25.11.2005 10:21
19234 сообщения на сайте
Nez vai , man liekas , Aivars007 ir no galvaspilsētas Rīgas.
Ilma
Ilma 25.11.2005 10:22
30495 сообщений на сайте
Cleo! Понимаю ваши переживания, но не надо из редакторов форума делать нищих, которым не подают. Я думаю, что просто самим редакторам надо , наконец, решится ввести абонентную плату за пользование форумом. То что они предложили в данний момент, мне, например, совсем не нужно. Конечно это не означает мне жаль заплатить за ненужный сервис, чтоб форум процветал.
Klepa
Klepa 25.11.2005 10:24
6777 сообщений на сайте
Domāju, ka jāatļauj minēt vēl arī citām jaunkundzēm un kundzēm - visu, ko vien varat par mani kā par aģentu uzminēt. Jau iepriekš draudzīgi brīdinu, ka grūti būs.

Kurai būs visvairāk pareizo atbilžu - tiks piešķirts žetons. Vēl gan neesmu izdomājis, kā tas žetons varētu izskatīties -šokolādes veidā vai kā citādi. Es gan saprotu,ka ne jau nu tikai šokolādes vien vērtas jūs esat, bet ja nu mana rocība vairāk neatļauj. Galvenais taču ir uzmanība vai ne? Drīz jau laiks kļūs aukstāks, varēs aukstam gludeklim "dašaut mēli", un tad jau arī Rīgu varēs ieraudzīt, ne tikai Jēkabpili...

Diez kā paliek ar pārējiem vīriešu kārtas pārstāvjiem (un ar atvasinājumiem) - ir paspējuši pablenzt uz Jēkabsona daiļavas silikona pupiem (tā raksta "Vakara Ziņas") vai vēl nav paspējuši.

http://www.apollo.lv/portal/fun/articles/61630
Sievietēm tur nav paredzēts ieskatīties - jums jāskatās spogulī, jūs jau tāpat labi izskatāties - bez silikona...
Aivars007
Aivars007 25.11.2005 10:32
26984 сообщения на сайте
necentos nevienu padarīt par nabagu, izteicu tikai savas skumjas par tik mazu aktivitāti. Atceros cik ļoti liela aktivitāte teicās būt, kad tikai sākās runas par abonentmaksu, tik daudzi teica "jā", un tik maz to "jā" apstiprināja.

To, ka par forumu nebūs abonentmaksas to teica manuprāt Redaktors jau no paša sākuma, ka tikai atsevišķas lietas būs par simbolisku maksu.
Cleo
Cleo 25.11.2005 10:33
19234 сообщения на сайте
Aivars007 не много ли возомнили?;)
Esk
Esk 25.11.2005 10:35
1147 сообщений на сайте
Cleo es Jūs atbalstu. Uzskatu , katiem , kas nav VGK+ abonementi nav ko ''staigāt '' pa failu glabātuvēm. Varbūt var izdarīt tā, ka tur tiek iekšā tikai abonementi. Kamēr nebiju samaksājusi man ''pašcieņa'' neatļāva lodāt pa failu glabātuvēm. Nemaz tur neieskatījos tikai izmantoju kopējo lapu (pagaidām kā pasīvais lietotājs).

Cleo visu cieņu Jums un paldies par atbildēm.
Ilzer
Ilzer 25.11.2005 10:39
321 сообщение на сайте
Cleo

Par nabagākiem kā mēs esam, jau vairs nav iespējams mūs padarīt. Šutka!

Nekad dzīvē nav daudz bijis tādu, kuri gribētu maksāt par to, ko var saņemt par velti.

Tāda ir cilvēka daba. Ko lai dara, jāpiecieš vai jāievieš citi noteikumi.

Un neaizmirsīsim arī - Dots devējam atdodas!

Avdotja - Вероника, какие яйца Ты любишь - твердые или мягкие?

Veronika - А мне всеравно, лишь бы человек был хороший...

Aivars007
Aivars007 25.11.2005 10:40
26984 сообщения на сайте
Esk

Kaut arī atļaujos uzskatīt, ka krievu valodu pārvaldu samērā labi, tomēr šo jautājumu "не много ли возомнили?" pareizi uztvert neprotu. Vai varat pajautāt citiem vārdiem? Labprāt atbildēšu. Kas tas ir возомнили?
Aivars007
Aivars007 25.11.2005 10:43
26984 сообщения на сайте
ir dzirdēts iz dzīves ne anekdotes, kā greizsirdīga sieva sagaidot vēlu atnākam vīru mājās pārbauda vai šim nav bijis sakars ārpus mājas.

Pielejot pilnu palielu bļodu ar ūdeni, novelkot bikses vīram un iesēdinot to ar dupsi bļodā. Ja olas uzpeld, tad ir tukšas, ta dabū pa pieri, ja nogrimst, tad vīrs uzvedies labi (šutki šutkami, bt tas iz dzīves, ne manas, bet dzirdēju).
Cleo
Cleo 25.11.2005 10:44
19234 сообщения на сайте
Ak šausmas, ak briesmas, ai un vai!

Ko tikai tās sievietes (sievas) nedabū gatavu!

Mūžu dzīvo, mūžu mācies, un tāpat par muļķi nomirsi...
Aivars007
Aivars007 25.11.2005 10:47
26984 сообщения на сайте
Klepa, по-моему, нельзя вводить абонентную плату за пользование форумом, ибо тогда это будет не форум, а закрытый клуб.

И еще: никогда не знаешь, в какой момент что может понадобится, это касается и услуг с плюсиком. Ведь пока это только начало.
Irena22
Irena22 25.11.2005 11:19
42998 сообщений на сайте
Согласна насчет абонентной платы, т.к. если правильно понимаю редакторов, доход в будущем они намерены получать скорее от рекламы на столь любимом и многими посещаемыми форуме по принципу газет 5 минут и Сантим. Если станет платной другая информация - не отказываюсь за нее платить. Но мне б было удобней это делать через SMS, т.к. к своему стыду не имею Интернет банка. Кстати я уже предупредила своих шефов, что мне нужен будет абонемент на ВГК и они не против его оплаъцивать, т.к. я им о ВГК все ужи прожжужала.
Klepa
Klepa 25.11.2005 11:25
6777 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.