Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Darba alga pensionāram... Palīdziet! К списку тем
Darba alga pensionāram... Palīdziet!
Labdie, mīļie grāmatveži! Palīdiet, lūdzu! Nevaru nekur atrast, bet aprēķināt vajag jau šodien...
Kā rēķina darba algu pensionāram? Zinu,ka soc.nodokļa likme ir 7.44%.
Bet kā ir ar neapliekamiem ieņēmumiem? Cik tie ir?darbinieks pieņēmts darbā 09.novembrī...
Ответы (11)
Neapliekamā minimuma pensionāriem nav.
tas nozīmē, ka rēķināšu apmēram tā:
100 Ls / 22 darba dienas = 4.55 ls(dienas alga)
4.55Ls x 16 nostrādātās dienas = 72.80 ls
72.80 x 7.44% = 5.42 ls - soc.nod
(72.80 - 5.42)x 25% = 16.85 ls - algas nod.
72.80 - 5.42-16.85 = 50.53 Ls - izmaksai
???
Un vairs nekā???
Ja iepriekš strādājis tikai 22 dienas tad , j''a , citādi rēķina no 6 mēnešu algas un dienām.
У пенсионеров необлагаемый минимум променяется к самой пенсии. Поэтому на робате по налоговой книжке "второй раз" не применяется. Налоговую книжку лучше отдать пенсионеру, чтобы она вас не смущала.
viņš man pieņemts tikai 9.novembrī!!!
1) Ja mes runājam par novembri tad novembrī 21 darba diena
100/21=4.762
2) No 09.11. līdz mēneša beigām 15 darba dienas
4.762*15=71.43
Bet nodokļu aprēkina shēma ir pareiza
02.12.2005 11:46
У пенсионеров необлагаемый минимум променяется к самой пенсии. Поэтому на робате по налоговой книжке "второй раз" не применяется. Налоговую книжку лучше отдать пенсионеру, чтобы она вас не смущала.
- Ну у пенсиоенра могут быть льготы, тогда книжку всё же лучше оставить у себя.:)
Spasibo vsem boljwoje!!!
Ja 9.11, tad jau viņam ir 15 nostrādātās dienas.
Pārējais - principā, liekas, pareizi.
Vai darba grāmatiņu var atdot darbiniekam lai viņš to tur pie sevis, ja jau tagad viņu principā nav?
Jā protams , ka var atdot pret parakstu .
Закрыть
Краткое описание нарушения