Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда

Kas man jāaprēķina? К списку тем

Kas man jāaprēķina?
Darbinieks aiziet sakarā ar darba ņēmēja uzteikumu.Atvaļinājumā bija septembrī.Vai man viņam jāaprēķina atvaļinājuma kompensācija par oktobri un novembri.Kā to dara? Daudz lasīju forumu, bet pie īstas skaidrības netiku.
Aivareno
Aivareno 03.12.2005 21:01
6641 сообщение на сайте

Ответы (45)

А какая? 365 - 28 ? Тогда арифметика не идет.
Jfl
Jfl 04.12.2005 16:53
7767 сообщений на сайте
Mu-maija.Lūdzu atbildiet, vai mans piemērs atbilst likumiem, jeb nē?
Aivareno
Aivareno 04.12.2005 16:58
6641 сообщение на сайте
Я жду, чтобы кто-нибудь оспорил мою точку зрения. Пока слышу высказывания типа "это не так". А почему не так? Как раз так. Я аргументированно доказываю что так. Оспорьте.
Jfl
Jfl 04.12.2005 17:00
7767 сообщений на сайте
Spēkā ir DL

78.pants Ieturējumi, kas izriet no darba devēja atprasījuma tiesībām

(1) Ieturējumus, kas izriet no darba devēja atprasījuma tiesībām, var izdarīt no darbiniekam izmaksājamās darba samaksas, lai atprasītu:

3) izmaksāto vidējo izpeļņu par neatstrādātajām atvaļinājuma dienām, ja darbinieku atlaiž no darba pirms tā darba gada beigām, par kuru viņš jau saņēmis atvaļinājumu, izņemot gadījumu, kad darba līgums tiek uzteikts, pamatojoties uz šā likuma 101.pantapirmās daļas 6., 7., 9. vai 10.punktu

Citos gadījumos

128.pants Darbiniekam pienākošos naudas summu izmaksa

(2) Ja, atlaižot darbinieku no darba, radies strīds par viņam pienākošos naudas summu apmēru, darba devējam šā panta pirmajā daļā noteiktajā laikā ir pienākums izmaksāt to naudas summu, kuru puses neapstrīd.
Liepupe
Liepupe 04.12.2005 17:07
нет сообщений на сайте
Mans iepriekšējais coment - to 04.12.2005 16:50
Liepupe
Liepupe 04.12.2005 17:09
нет сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.