Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Igaunijas koleģis saslimoja К списку тем
Igaunijas koleģis saslimoja
Labdien, man ir tads jautajums:
Igaunijas koļeģe, kura šeit strādā kādu laiku saslimoja, līdz pat slimnīcai:(
Igaunijā uzņemums ir apdrošinājis visus darbiniekus, un viņiem visiem ir polises. Bet vai es pareizi domāju, kā uz Latviju tas neaatiecas un ja tās cilveks saslimoja šeit tad tam ir vai nu jābrauc mājās, kur ir apdrošināšana vai palikt šeit un maksāt par visiem medicīnas pakalpojumiem, kā arzemniekam???
Paldies.
Ответы (4)
На мой взгляд, ей нужно оплатить всё нашей больнице, взять документы об оплате и дома страховая компания ей возместит.
Veran, Jūs ļoti labi zinat valsts valodu! Malacis! Tikai neapvainojaties, maziņa kļūdiņa - nevis "saslimoja", bet gan "saslima". Tā turpināt!
Piekrītu Amberai, ka Veran ir malacis.Arī mans novēlējums - tā turpināt. Meistars rodas tikai vingrinoties mākā.
Tieši tā, kā teica Martinas. Pašiem šeit Latvijā viss jāmaksā, ja nav Latvijā aprdošināti. Savās mājās (Igaunijā) saņemsiet nauduņu atpakaļ. Pirms dažiem gadiem ir gadījies strādāt kopā ar igauņu kolēģiem.
Закрыть
Краткое описание нарушения