Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Izejvielu noliktavas uzskaite К списку тем
Izejvielu noliktavas uzskaite
Liels lugums paliidzeet.
Kaa pareizi ir jaaorganizee izejvielu noliktavas uzskaiti partikas uznjemumaa, kas razho paartikas preces, kaadi ir nepiecieshami ieksheejie dokumenti? ( liidz shim dariiju sekojoshi: uz katra meenewa pirmo datumu sastaadiju atskaiti par iepriekweejaa meenewa pateerinju, vienaa tabulaa). Vai izejvielu pateerinja atskaiti ir jaasastaada katru dienu? Vai arii man ir jaaieved 3 dazhaadas noliktavas? ( izejvielu noliktava, razhoshana un gatavas produkcijas noliktava)? Buuwu ljoti pateiciigs, ja Juus man paliidzeesiet!
Ответы (3)
Man ir izejvielu noiliktava. Kad no tās saņemu iekšējo pavadzīmi par izlietoto( ir norādīts, kam izlietots), ielieku nepabeigtajā ražošanā, kur stāv līdz pārdošanai, kad norakstu uz izmaksām. varbūt citiem ir citi varianti.
Vienvaardu sakot man ir jaadara ta: razhoshanas vadiitajs nodod informaaciju izejvielu noliktavai, nolitavas prechzinis noraksta to ar iekwejo pavadziimi uz razhoshanu, pabeidzot razhoshanu razhoshanas vadiitaajs nosuuta to uz gatavaas produkcijas noliktavu. Taa to saprast? Un katraa gadiijumaa jaaraksta iekweejaa pavadziime?
В идеале так и есть: 3 склада и внутренние перемещения по нестрогим накладным. В этом случае Вы всегда будете видеть остатки сырья и готовой продукции. Если остатков сырья в производстве не бывает, то можно обойтись 2 складами: сырья и готовой продукции.
Закрыть
Краткое описание нарушения