Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Бухгалтерская отчетность, СГД - взаимоотношения, информация, аудит

Strukturvienibas registracija К списку тем

Strukturvienibas registracija
Mums ir ta-ka ir ligums ar Latvijas dzelzcelu par vietas nomu vinju teritorija, pie kuras pienak sliedes (jo preci talak pa Ldzcelu eksportesim). Strukturvienibu mums neregistre, jo nav liguma, bet Latvijas dzelzcels ligumu parakstis 1 menesa laikaa, jo viniem tadas lietas paraksta valdes kautkas tur. Bet mums pateica-ka varam sakt darboties. vai mums var but kautkadas problemas ka veicam saimniecisko darbibu bez strukturvienibas registracijas (t.i. ieperkam un glabajam preci)? Negribas kautka pec tam VIDam pieradit ka neesam azi.
Drushka
Drushka 13.12.2005 13:55
326 сообщений на сайте

Ответы (3)

Es domaju, ka ir jāreģistrē, jo kā Jūs variet atrasties tur bez nomas līguma? (likumiski) Tatad Jums bija vispirms jānoslēdz nomas līgumu
Dokuto
Dokuto 13.12.2005 14:10
403 сообщения на сайте
Nju jaa...vins ir sastadits (latvijas dzelczels jau iedeva gatavu, musu amatpersonas parakstija, bet viniem tur iekseja kartiba ka paraksta 1 menesa laika jo valdei jaizskata, bet paraktis ar atpakaljejoso datumu (ar 1. decembri)). Decembra beigas mums bus ligums ar 1. decembra datumu...bet ja pa vidu kada parbaude bus, vai bus problemas?:((
Drushka
Drushka 13.12.2005 14:12
326 сообщений на сайте
varbūt, bet principā, es ne domāju, ka VID uzreiz atnāks, mums bija tādi gadījumi, gaidiet līgumu un pēc tam uzreiz VIDā:)
Dokuto
Dokuto 13.12.2005 14:21
403 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.