Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Оформление бухгалтерских и товарных документов, устройства регистрации платежей. Документы, удостоверяющие сделки
kokmateriālu pavadzīmes. К списку тем

Sella 14.12.2005 14:43
377 сообщений на сайте
377 сообщений на сайте
Ответы (6)
32 un 33.ailesaizpilda tādā gadījumā ja ir atbildīgā PILNVAROTĀ persona. Ja pilnvarotās personas nav, tad ailes netiek aizpildītas.
8.23. ja par pievienotās vērtības nodokļa samaksu ir atbildīga pilnvarotā persona, – pilnvarotās personas ar pievienotās vērtības nodokli apliekamās personas reģistrācijas numurs Valsts ieņēmumu dienesta ar pievienotās vērtības nodokli apliekamo personu reģistrā, nosaukums (fiziskajai personai – vārds, uzvārds un personas kods) un juridiskā adrese (fiziskajai personai – deklarētā dzīvesvieta), ja noformē pievienotās vērtības nodokļa rēķinu;
http://www.vid.gov.lv/dokumenti/tiesibu_akti/mk%20noteikumi/pvn_181.doc
http://www.vid.gov.lv/dokumenti/tiesibu_akti/mk%20noteikumi/pvn_181.doc
kādā nozīmē lietots-pilnvarotā persona?ja es esmu koku saņēmēja,pavadzīmi paraksta mana ceha meistars,kas ar pavēli tam nozīmēts.kas ar 32 un 33.aili

Sella 14.12.2005 15:21
377 сообщений на сайте
377 сообщений на сайте
es saprotu, ka pilnvarotā persona ir kāda trešā persona, ar kuru uzņēmumam nav darba attiecības.
Varbūt es nepareizi domāju, bet manuprāt ceha meistars , būdams darba tiesiskajās attiecībās ar uzņēmumu un norīkots ar rīkojumu parakstīt KTPR, nav atbildīgs par PVN samaksu, par to atbildīgs ir pats uzņēmums (īpašnieks, uz kā vārda ir KTPR).
Varbūt es nepareizi domāju, bet manuprāt ceha meistars , būdams darba tiesiskajās attiecībās ar uzņēmumu un norīkots ar rīkojumu parakstīt KTPR, nav atbildīgs par PVN samaksu, par to atbildīgs ir pats uzņēmums (īpašnieks, uz kā vārda ir KTPR).
Šīs ailes aizpilda , ja ir kāda trešā persona pilnvarota . Ne Jūs ne saņēmējs.Ar savu uzņēmumu šeit nav nekāda saraksta .
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть