Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Предпринимательская деятельность, коммерческий закон, сделки. Общественные, бесприбыльные организации, бюджетные учреждения

Valdes loceklis К списку тем

Valdes loceklis
Esmu studente. Dotajaa briidii rakstu prakses atskaiti. Uznjeemums neveelas "kjeepaatie" ar prktikantiem, taapeec visi neskaidrie jautaajumu jaaatrisina pashai:(

Dotajaa briidii esmu pie taa,ka no skolas puses pasniedzeeja "met" darbu atpakalj,jo SIA vadiitaajs ir noraadiits nevis kaa "direktors" bet "valdes loceklis". Mans pamatojums - uznjeemumaa peec Komerclikuma groziijumiem vadiitaajs no statusa"direktors" paartapa par "valdes locekli",kas ir ierakstiits uznjeemuma jaunajos statuutos. Savukaart pasniedzeeja smejaas - kaa valdes loceklis var vadiit firmu,valde ir kas cits un tur ir vairaaki loceklji ne viens

Luudzu paliidziet. Ko lai ievadaa uzraksta taa, kas attaisno to valdes locekli kaa uznjeemuma vadiitaaju???
Dinga
Dinga 16.12.2005 10:09
30 сообщений на сайте

Ответы (4)

Manuprāt ar valdes locekli ir jānoslēdz darba līgums - tā viņš kļūs par uzņēmuma vadītāju un var saukt kā grib viņa amatu vadītājs , direktors u.c.
Ilma
Ilma 16.12.2005 10:13
30495 сообщений на сайте
vajag parakņāties pa Komerclikumu, gan jau tur kādu teikumu var atrast kā pamatojumu, turklāt ja ir valdes loceklis tas vēl nenozīmē, ka to ir vairāki. Man direktors arī statūtos ir valdes loceklis, bet viņš ir vienīgais firmas īpašnieks un dibinātājs.
Cleo
Cleo 16.12.2005 12:10
19234 сообщения на сайте
KL 221.pants- valde ir sabiedribas izpildinstitucija, kas VADA un PARSTAV sabiedribu. Turklat - Valdes sastava var but viens vai vairaki locekli. Nekadi citi amati Komerclikuma nav paredzeti. Pilnvaru delegesana visadiem direktoriem un tml. neatbrivo valdi no atbildibas sabiedribas prieksaa.
Drjasha
Drjasha 16.12.2005 13:45
37 сообщений на сайте
Paldies...
Dinga
Dinga 16.12.2005 15:56
30 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.