Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Nesaprotu!
Laikam esmu par dumju, lai saprastu, kāpēc tēmas par nodokļiem tiek ievietotas "Darba likumdošana...".
Un nesaprotu arī tos kluba biedrus, kuri joprojām tēmas nosauc vārdos "Palīgā" un pēc iespējas vairāk izsaukuma zīmju galā.
Kad gribu kādu padomu, parasti vispirms izpētu attiecīgo foruma sadaļu. Bet ja kolēģi nodokļu tēmas ieliek "Darba likumdošanā", kā citi lai to zina? Manuprāt, tās ir ačgārnības.
Kur man jāgriežas, lai šīs ačgārnības saprastu un pieņemtu par normu?
Vai man labāk griezties uz vietas?
Ответы (11)
Tevis paša piedāvātais variants nemaz nav tikt slikts!:)))
угу. только свою вы тоже назвали -;)
Paldies, vārda brāl!
Kas cits par mani pasmiesies, ja ne es pats?
Es arī domāju, ka pareizākais laikam šajā gadījumā būs manis paša izvēlētais variants.
Tomēr gribēju pārliecināties, vai domāju pareizajā virzienā.
Uzzi
Man varētu arī piedot, jo es nesaprotu.
Kaut gan par attaisnojumu sev varu piebilst tikai to, ka šo tēmu es tomēr neievietoju ne pie "Nodokļi" un arī ne pie "Darba likumdošana", kā to dara citi.
думаете мож и правильно, а делаете-нет
Liecies mierā, sākumā tik tiešām ir grūtu saprast, kā pievienot jautājumu tēmai, kur nu pēc tam atrast, man tas prasīja pusgadu, lai piešautos, un pēc tam arī atrast visu8 nepieciešamo.
Uzzi
Lai es citreiz izdarītu pareizi, kā man labāk šo diskusiju vajadzēja nosaukt?
"Nevietā ievietotie" vai vēl kā citādi?
Dluk
Lai atrastu nepieciešamo, man droši vien vajadzēs "piešauties" ne vienu gadu vien, jo te viss ir kopā vienā putrā.
Es tikai domāju, ka varbūt ar laiku varētu pieturēties pie portāla saimnieku noteikumiem, nevis ieviest katram savus noteikumus - rakstīt kur pagadās.
Если можно, в след. раз в заглавии темы пишите что-то более конкретное. Спасибо!
Инст, ты у фразу тоже откуда-нибудь копиуешь?
Конечно.
Закрыть
Краткое описание нарушения