Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Kompensācija par neizmantoto atvaļinājumu. К списку тем
Kompensācija par neizmantoto atvaļinājumu.
Labdien, cienijamie kolēģi!
Palīdziet, lūdzu,kā aprēķināt kompensāciju, ja darbinieks strādāja vidēji 2 dienas mēnesī 2 - 3 stundas dienā (vidēji sanāk 6 stundas mēnesī),stundas likme ir 2 Ls,viņš strādāja bez nodokļu grāmatiņas.Decembrī viņš ir beidzis darba attiecības, (viņš pastāvēja darba attiecībās 2 gadus, un nevienu reizi nebija atvaļinājumā). Vai man ir jāaprēkina vidējo darba algu dienā un jāreizina to ar 1.66? Vai kā citādi? Ļoti ceru uz Jūsu palīdzību!Jau iepriekš esmu pateicīga!
Ответы (3)
Rēķinot vidējo izpeļņu jāņem vērā reāli nostrādātās stundas. Ja mēnesī strādāja tikai 6 stundas, tad arī mēneša alga jādala uz 6.
Vai manā gadījuma būtu jārēķina vidējo dienas vai stundas likmi? Man sanāk ka vidējā dienas izpeļņa ir 6 Ls, bet lai aprēķinātu neizmantotu atvaļinājumu man 6 Ls ir jāreizina ar 1.66 un * nostrādāto mēnešu skaits, kurus stradnieks nostradaja bez atvaļinajuma?
:-?
Jā mēnešu skaits x 1,67 reiz 6 . Tā būtu , ja viņš strādātu visas dienas mēnesī , bet tā kā strādā tikai dažas dienas mēnesī tad jārēķina koeficentu faktiski nostrādātas dienas pret vispārējo darba dienu skaitu un ar šo koeficientu jāreizina iepriekš minētaiz iznākums.
Закрыть
Краткое описание нарушения