Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
bankas konta izdrukas numurešana К списку тем
bankas konta izdrukas numurešana
Lūdzu palīdziet!
Tikko satikos ar koleģi un uzzināju, ka bankas konta izdrukas katru operāciju jānumurē pēc kārtas?
Mana izdruka par mēnesi ap 100 lpp., t.i. vairāk par 1200 operācijam. Vai tiešām????:((
Ответы (3)
Īsti nezinu kā jādara, bet es izlīdzos ar to numuru, kas ir bankas izdrukā pie katras operācijas. Ir bankas, kur tāds nav- tad vienkārši liekot programmā, rakstu izraksta nr un ieraksta nr. piemēram 9-1, tad 9-2 un tā tālāk. Bet uz izdrukas nekādus numurus un kontējumus nerakstu. Katru mēnesi virspusē lieku bankas pārskatu ar ieliktiem numuriem un kontējumiem (manuprāt tas ir vienveidīgu dokumentu kopsavilkums). Tie numuri jau droši vien domāti, lai varētu atrast ierakstu kontējumam. Kā Jūs piesaistiet katru kontējumu attiecīgajam ierakstam?
Kas VID nāk pretpārbaudēs, viņi prasa lai uz katra dokumenta pie grāmatojuma būtu arī grāmatojuma(ieraksta) Nr.pēc kārtas (kopējais-ne tikai bankas dokumentiem, bet visiem). Mums grāmatvedības sistēma dod šādu numuru. Mēs bankas izrakstā pie katras operācijas pierakstam šo Nr.
Par bankas konta izdruku es domāju, ka tas ir oficiāls bankas apstiprināts dokuments, kur par tā saturu atbild tikai banka, un nav jāuztraucās, ka tur operācijas nav sanumurētas pēc kārtas.
daru tāpat kā Veltad, nekādus numurus ne kontējumus izrakstā nelieku, menesim beidzoties vēl izdrukāju saimiecisko operāciju žurnalu kur arī redz visus Nr un kontejumus , 545 MK noteikumos ari ir teikts, ja uzskaiti ved elektroniski ir jānodrošina izdruka, lai trēšā persona varētu atšifrēt attiecīgās operācijas kontējumu un Nr.
Закрыть
Краткое описание нарушения