Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда

Mazumtirdzniecības uzskaite Zalktī К списку тем

Mazumtirdzniecības uzskaite Zalktī
Cien. Kolēģi ! Varbūt kādam no Jums ir pieredze ar mazumtirdzniecības (1 veikals) uzskaiti Zalktī.

Vai ir ērtāk izvēlēties preču krājumu uzskaiti realizācijas cenās vai iepirkuma cenās ? Vai esat apmierināti ar programmas iespējām noliktavas uzskaitē.
Inm
Inm 04.01.2006 18:08
197 сообщений на сайте

Ответы (13)

Bet vai tad preču krājumus drīgst uzskaitīt realizācijas cenās? Atlikumi noliktavā tak ir iepirkuma cenās. Man ir veikals Zalktī, bet es vedu uzskaiti pēc periodiskās invertācijas metodes. Saimniece gan ir neapmierināta, ka inventarizācija jātaisa irpirkuma cenās(sak, kas to atrast), bet vai tad var arī realizācijas cenās būt atlikums?
Velta50
Velta50 04.01.2006 18:43
280 сообщений на сайте
Veltad - domāju, ka nevar būt atlikums realizācijas cenās, bet tikko forumā lasīju, ka tiek vesta krājumu uzskaite realizācijas cenās ?:)Tāpēc man arī radās tāds jautājums.

Sakiet, vai Jūs pati visas preces vadiet iekšā Zalktī pa kodiem, vai arī veicat tikai grāmatojumus Virsgrāmatā pēc ienākošajiem/izejošajiem rēķiniem un preču uzskaiti Zalktī nemaz nevedat ? Lūdzu, padalieties ar pieredzi.
Inm
Inm 04.01.2006 18:58
197 сообщений на сайте
Zalktī taču katrai precei var noteikt arī realizācijas cenu.Esgan nevedu uzskaiti.Taču skatoties, es redzēju tādu iespēju.
Aivareno
Aivareno 04.01.2006 20:28
6641 сообщение на сайте
Aivareno - Jā ,es arī to iespēju apskatīju un tagad domāju, kādās cenās preču uzskaiti vest. Varbūt vispār noliktavas uzskaiti var grāmatvedības programmā nevest - tikai iegrāmatot rēķinus virsgrāmatā pēc summām ?
Inm
Inm 04.01.2006 21:07
197 сообщений на сайте
Grāmatvedībai ir nepieciešama uzskaite iepirkuma cenās.Bet īpašnieks parasti uzskaita realizācijas cenās.Es mēģinu tikt galā ar abām divām, bet bez programmas.Manir periodiskā inv.metode
Aivareno
Aivareno 05.01.2006 16:42
6641 сообщение на сайте
Jā, tad jau paliek skaidrāks. Paldies !
Inm
Inm 05.01.2006 18:50
197 сообщений на сайте
Es savā grāmatvedības programmā noliktavu vispār nevedu, bet gada beigās ar roku taisu inventerizāciju iepirkuma cenās. Pārdevējas var veikt inventerizāciju pārdošanas cenās kaut vai katru dienu. Tā ir katra veikala iekšējā lieta.
Bdaiga
Bdaiga 05.01.2006 20:38
269 сообщений на сайте
Protams, ka tā ir Bdaiga, jo lai kontrolētu pārdevējus, šīs mazumtirdzniecības cenas ir vajadzīgas.Tik ātri ar tām cenām iepirkuma nemaz neiet,Vismaz man.Navman kodu sistēmas.
Aivareno
Aivareno 06.01.2006 08:50
6641 сообщение на сайте
Aivareno-skatos Jūs eat liels speciālists par Zalkti.Gribēju pajautāt,kā ir-vai var piemēram,kaut ko no Zalkti iekopēt FLASH Atmiņā,lai pēc tam no cita datora izdrukātu(atskaites,sarakstus)?
Dzidzi
Dzidzi 06.01.2006 09:07
351 сообщение на сайте
Jā tā es arī daru pārnesu no viena datora uz otru jāņem fails ar zal. piem.aksts.zal
Tore
Tore 06.01.2006 10:18
981 сообщение на сайте
Tikai uz tā datora arī jābūt programma Zalktis
Tore
Tore 06.01.2006 10:20
981 сообщение на сайте
Paldies,Tore.Esam nopirkuši Zalkti,sākšu strādāt ar 2006.gadu,tad jau droši vien vēl būs jautājumi.
Dzidzi
Dzidzi 06.01.2006 10:38
351 сообщение на сайте
Jā, torei ir taisniba.Tā var darīt.Es tā darīju, kad gribēju Zalkti ar visu informācīju iekopēt savā "klēpītī".
Aivareno
Aivareno 06.01.2006 10:46
6641 сообщение на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.