Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Оформление бухгалтерских и товарных документов, устройства регистрации платежей. Документы, удостоверяющие сделки

Kredītrēķins no ES К списку тем

Kredītrēķins no ES
Dobroje utro! Sproshdshimi prazdnikami i so starim novim godom vseh vas dorogije kolegi, sil , udaci i terpenija v nashej rabote. A teper vopros : v nojabre nam bila postavka tovara iz ES bil vistavlen sčet , kotorij pokazan v nojabrskoj PVN deklaracii, a v dekabre mi polacili ot etih postavcikov kredītrēķins na umenshenije stoimosti tovara(skidka) ,kak pokazat v dekabrskoj PVN deklaracii, pomogite pozalujsta!
Milabu
Milabu 10.01.2006 10:18
62 сообщения на сайте

Ответы (4)

Показать с минусом.
Iriss
Iriss 10.01.2006 10:31
12895 сообщений на сайте
В декларации отнять эту сумму и реверс, а в приложении все суммы этого счета с минусом.
Iriss
Iriss 10.01.2006 10:32
12895 сообщений на сайте
http://www.vid.gov.lv/dokumenti/tiesibu_akti/metodiskie%20materiāli/met_pvn_divkar_ier_gr_reg.doc

palasiet metodidkos materiālus, tur gan rakstīts, ka viņi zaudē spēku ar 1.01.06.betman liekas ka attiecībā uz decembra deklarāciju viņi ir spēkā.
Sibylla
Sibylla 10.01.2006 10:34
1499 сообщений на сайте
18. Ja preču (pakalpojumu) saņemšana un atlaides saņemšana, pirkuma anulēšana, saņemto preču (pakalpojumu) cenas samazināšana, preču nosūtīšana atpakaļ, samaksātā avansa saņemšana atpakaļ notiek:

18.2. dažādos taksācijas periodos, tad:

18.2.1. preču iegādes ES teritorijā darījumos attiecīgā taksācijas perioda PVN deklarācijā uzrāda preču iegādes ES teritorijā vērtību, ievērojot tās samazinājumu, samaksai budžetā aprēķinātā nodokļa summu un priekšnodoklī uzrādāmo PVN (nepieciešamības gadījumā – ar mīnusa zīmi);

18.2.2. likuma 31.pantā un 4.pantaseptītajā daļā minēto pakalpojumu saņemšanas darījumos attiecīgā taksācijas perioda PVN deklarācijā uzrāda samaksai budžetā aprēķinātā nodokļa summu un priekšnodoklī uzrādāmo PVN, ievērojot tā samazinājumu (nepieciešamības gadījumā – ar mīnusa zīmi);

18.2.3. preču (pakalpojumu) savas saimnieciskās darbības nodrošināšanai saņemšanas iekšzemē darījumos attiecīgā taksācijas perioda PVN deklarācijas 57.rindā uzrāda iepriekš priekšnodoklī uzrādītā PVN summas samazinājumu;

18.2.4. saskaņā ar likuma 12.panta2.1daļu importēto pamatlīdzekļu gadījumā attiecīgā taksācijas perioda PVN deklarācijā samaksai budžetā aprēķinātā nodokļa summu un priekšnodoklī uzrādāmo PVN nekoriģē.

19. Preču (pakalpojumu) saņēmēja sakarā ar atlaides saņemšanu, pirkuma anulēšanu, saņemto preču (pakalpojumu) cenas samazināšanu, preču atpakaļ nosūtīšanu piegādātājam, samaksātā avansa saņemšanu atpakaļ veikto korekciju uzrādīšanu PVN deklarācijā skatīt norādījumu 3.pielikumā.
Tt7
Tt7 10.01.2006 10:48
37863 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.