Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Разные неклассифицированные вопросы

Redaktoram К списку тем

Redaktoram
Man jau kauns par tik dumu jautājumu, bet jājautā vien būs.

Es gribēju abonēm VGK+, izdrukāju rēķinu, par kuru veiksmīgi aizmirsu. Pats rēķins manam slimošanas laikā mistiski ir pazudis (es domāju, ka vainīgs vīrs). Man tagad rādās, ka ir tas neapmaksātais rēķins. Jautājums - es to rēķinu gribu apmaksāt, bet man tagad nekur nav pieejami bankas rekvizīti. Vai to rēķinu nevar izdrukāt vēlreiz? Varbūt man iepriekšējais jāizdzēš un jāpiesakās no jauna?
Veetrasputne
Veetrasputne 11.01.2006 19:57
206 сообщений на сайте

Ответы (1)

1. Ja Jums bija izdrukāts rēķins, bet viņš pazūda (papīra veidā), tad nav problēmu - Jums jāieiet savā Personīgajā kabinetā un jāatvēr norādi VGK+. Tur Jūs varētu apskatīties šo rēķinu (uzspiežot uz tā numuru) un izdrukāt to no jauna.

2. Ja Jums pazūda e-rēķīns no Pers. kabineta (tas nozīmē, ka viņš ir izdzēsts), tad Jums jāatvēr "VGK+" lapas kreisajā pusē un jāizraksta jauns rēķīns, kurš glabāsies Jūsu Personīgajā kabinetā.
Vgk_redaktors
Vgk_redaktors 11.01.2006 22:57
2608 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.