Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Redaktoram
Man jau kauns par tik dumu jautājumu, bet jājautā vien būs.
Es gribēju abonēm VGK+, izdrukāju rēķinu, par kuru veiksmīgi aizmirsu. Pats rēķins manam slimošanas laikā mistiski ir pazudis (es domāju, ka vainīgs vīrs). Man tagad rādās, ka ir tas neapmaksātais rēķins. Jautājums - es to rēķinu gribu apmaksāt, bet man tagad nekur nav pieejami bankas rekvizīti. Vai to rēķinu nevar izdrukāt vēlreiz? Varbūt man iepriekšējais jāizdzēš un jāpiesakās no jauna?
Ответы (1)
1. Ja Jums bija izdrukāts rēķins, bet viņš pazūda (papīra veidā), tad nav problēmu - Jums jāieiet savā Personīgajā kabinetā un jāatvēr norādi VGK+. Tur Jūs varētu apskatīties šo rēķinu (uzspiežot uz tā numuru) un izdrukāt to no jauna.
2. Ja Jums pazūda e-rēķīns no Pers. kabineta (tas nozīmē, ka viņš ir izdzēsts), tad Jums jāatvēr "VGK+" lapas kreisajā pusē un jāizraksta jauns rēķīns, kurš glabāsies Jūsu Personīgajā kabinetā.
Закрыть
Краткое описание нарушения