Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Предпринимательская деятельность, коммерческий закон, сделки. Общественные, бесприбыльные организации, бюджетные учреждения

NĪN К списку тем

NĪN
Vai ir jāaprēķina NĪN?firma-nodarbojas ar m/tirdzn.tirdzniecības telpas atrodas pašu uzceltā ēkā, kura ir 30.gadusveca, uz 01.01.2005.BILANCĒ atlikusī vērt.0 Ls.Vaišogad vajadzēja obligāti saukt inventarizācijas komisiju un pārvērtēt,direktoram izteicu priekšlikumu,bet viņš uzskatīja ,ka tas būs dārgi un neko nedarīja.Tātad, ja ēkai vērtības nav NĪN jāaprēķina??
Itans
Itans 22.01.2006 17:21
11 сообщений на сайте

Ответы (3)

quote: "Tātad, ja ēkai vērtības nav NĪN jāaprēķina??"

>>>

Kādēļ nē? NĪN aprēķins ir atkarīgs nevis no ēkas vērtības (nodokļu bāzes naudas vienību izteiksmē), bet gan no ēkas esamības (nodokļu bāzes).

Morāle – ja laicīgi neizsniegsiet deklarāciju un pārskatu, samaksāsiet soda naudu, kas tiks uzlikta pamatojoties uz likuma “Par nodokļiem un nodevām” 32.1.pantu
Ad_noctum
Ad_noctum 22.01.2006 17:37
нет сообщений на сайте
piekrītu,bet kādu vērtību ,pēc kā lai vadās.
Itans
Itans 22.01.2006 20:02
11 сообщений на сайте
No esošas. Tas ir, aprēķinātais NĪN vienāds ar nulli.
Ad_noctum
Ad_noctum 22.01.2006 20:19
нет сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.