Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Оформление бухгалтерских и товарных документов, устройства регистрации платежей. Документы, удостоверяющие сделки
prece uz ES - Vaciju - ka ar PPR? К списку тем

Sindija 25.01.2006 17:29
988 сообщений на сайте
988 сообщений на сайте
Ответы (9)
Ja jaraksta shada pavadziem - ka to noformet?

Sindija 25.01.2006 17:29
988 сообщений на сайте
988 сообщений на сайте
Kāda pavadzīme? Uz ES prece iet vienīgi ar Invoisu unCMR (transports).

Tiggra123 25.01.2006 17:31
435 сообщений на сайте
435 сообщений на сайте
Tiggra,
man shads gadijums pirmo reizi, tamdel atvainojos, ka dubjus jautajumus uzdodu, bet...
Vai tiesham pietiek ar INVOICE?
Kas ir CMR?
man shads gadijums pirmo reizi, tamdel atvainojos, ka dubjus jautajumus uzdodu, bet...
Vai tiesham pietiek ar INVOICE?
Kas ir CMR?

Sindija 25.01.2006 17:34
988 сообщений на сайте
988 сообщений на сайте
Tā kā civilizētās ES valstīs neviens vispār nezin, kas ir mūsu stulbā stingrā pavadzīme un tādas pretī neņem, tad pilnīgi pietiek ar šo Invoisu, ja nepiegādājat paši, bet transporta kompānija, tad CMR izrakstīs viņi. (Veidlapas pērk pie kancelejas precēm)
Lai Invoiss būtu korekti noformēts, vēlams tur uzrādīt svaru ar un bez iepakojuma, iepakojuma veidu, preces cenu LVL un partneru valūtā (EUR), kā arī vispārpieņemtos muitas kodus katrai preču grupai. (Vajadzīgs Intrastat atskaitēm).
Lai Jums veicas - tas nemaz nav tik briesmīgi:)
Lai Invoiss būtu korekti noformēts, vēlams tur uzrādīt svaru ar un bez iepakojuma, iepakojuma veidu, preces cenu LVL un partneru valūtā (EUR), kā arī vispārpieņemtos muitas kodus katrai preču grupai. (Vajadzīgs Intrastat atskaitēm).
Lai Jums veicas - tas nemaz nav tik briesmīgi:)

Tiggra123 25.01.2006 17:44
435 сообщений на сайте
435 сообщений на сайте
LIELS JUMS PALDIES,
musu uznemums gan vienmer bija sanemis preci no ES un ASV, bet tagad sanac, ka pashi ari sutam.
IZRAKSTIJU INVOICE par summu un noradiju summu EUR!
Vel es tagad saprotu, ka tas pats jarada PVN deklaracija!
musu uznemums gan vienmer bija sanemis preci no ES un ASV, bet tagad sanac, ka pashi ari sutam.
IZRAKSTIJU INVOICE par summu un noradiju summu EUR!
Vel es tagad saprotu, ka tas pats jarada PVN deklaracija!

Sindija 26.01.2006 09:56
988 сообщений на сайте
988 сообщений на сайте
Tiggra,
liels paldies, jo sakuma tiesham liekas, ka viss ir briesmigi un man vismaz- ir lielas bailes, bet es daros...
Rezultats jau sanak loti labs, bet bailes ir, jo to un to nezini, bet...!
liels paldies, jo sakuma tiesham liekas, ka viss ir briesmigi un man vismaz- ir lielas bailes, bet es daros...
Rezultats jau sanak loti labs, bet bailes ir, jo to un to nezini, bet...!

Sindija 26.01.2006 09:57
988 сообщений на сайте
988 сообщений на сайте
В Германию можете выписывать счёт в любой валюте, как договорились, но с переводом в латы обязательно. Им точно также, как и Вам нужен счёт в национальной валюте поставщика.
Pievērs uzmanību - uz CMR apakšā obligāti jābūt saņēmēja zīmogam un parakstam - tas apstiprina, ka prece tiešām saņemta. Mēs vēl pieliekam klāt transportētāja rēķina kopiju par transporta pakalpojumu.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть