Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Разные неклассифицированные вопросы
Preču pavadzīmes apmaksa!!! К списку тем
Ivis 27.01.2006 09:05
194 сообщения на сайте
194 сообщения на сайте
Ответы (13)
Pavadzīmi var apmaksāt skaidrā naudā, bet vajadzēja iepriekš brīdināt ka gribat PPR, jo EKA čekā vajag PPR numuru, datumu iesist.
Jums pietiktu ar papildus kvīti EKA čekam priekš PL, nav jau prece pārdošanai.
Jums pietiktu ar papildus kvīti EKA čekam priekš PL, nav jau prece pārdošanai.
Вопрос-то не в том, нужна или не нужна накладная, а в том, что ее, оказывается, нельзя оплачивать наличными.
По-моему продавец именно это имела ввиду, что она не обязана выписывать накладную, но объяснение почему дала как понимает.
Ne - tas tiesham kaut kas jauns,
jo pat var pardot auto ar PPR un kases ceku!
jo pat var pardot auto ar PPR un kases ceku!
Sindija 27.01.2006 09:14
988 сообщений на сайте
988 сообщений на сайте
Nē,ar kases čeku pilnīgi pietiek,tikai ja tur ir minēts,kas tur pirkts!!
Bet es jau par PPR teicu pirms izsita čeku!!
Protams izlūdzos kvīti ar atšifētu preces nosaukumu,tas viss ok, bet fakts,kā tāds mani nošokēja.
Bet es jau par PPR teicu pirms izsita čeku!!
Protams izlūdzos kvīti ar atšifētu preces nosaukumu,tas viss ok, bet fakts,kā tāds mani nošokēja.
Ivis 27.01.2006 09:15
194 сообщения на сайте
194 сообщения на сайте
Pārdevēja protams stāsta pilnīgas muļķibas, jo vienkārši negrib pūlēties un izrakstīt to PPR, bet, ja arī čeks jau ir, tad PPR ieraksta čeka numuru un datumu, tas nu nav šķērslis, lai nevarētu noformēt PPR.
Drīzāk viņiem PPR bija beigušās un numurus VIDā neviens vēl nebija paguvis izņemt.
Drīzāk viņiem PPR bija beigušās un numurus VIDā neviens vēl nebija paguvis izņemt.
Tiggra123 27.01.2006 09:16
435 сообщений на сайте
435 сообщений на сайте
Liels paldies jums par atsauksmi,varu mierīgi strādāt tālāk;)
Ivis 27.01.2006 09:19
194 сообщения на сайте
194 сообщения на сайте
Koleges,
loti biezhi tak ir ta, ka darbinieks iegadajas preci uz pavadzimes un atnes to kopa ar ceku - + es lieku uz avansa norekiniem!
loti biezhi tak ir ta, ka darbinieks iegadajas preci uz pavadzimes un atnes to kopa ar ceku - + es lieku uz avansa norekiniem!
Sindija 27.01.2006 09:22
988 сообщений на сайте
988 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть