Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Разные неклассифицированные вопросы
Excel К списку тем
Aivareno 28.01.2006 18:58
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Ответы (10)
Šķiet, ka nē.
Liepupe 28.01.2006 19:00
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
paskaties, kur beidzas lappuse un pievieno vēl vienu rindu, kur izveido formulu summas saskaitīšanai pa lappusi, un tā katras lappuses beigās. Visas tabulas beigās ieliec rindu Pavisam kopā un saliec formulu, kuru sastādīs katras atsevišķās lappuses kopsummas.
Bet, ja tas vajadzīgs visa dokumenta pārbaudei (jo raksti *...drukājot redzēt katras lapas beigās summas par konkrēto aili.*), tad iespējams cits variants - vienkāršāks variants. Tāpēc būtu labi, ja uzrakstītu, kāpēc...
Liepupe 28.01.2006 19:40
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
noprotu, ka Aivareno sastādījis garu inventarizācijas aktu un grib kopsummas katras lapas beigās. Interesanti būtu uzzināt kāds ir variants?
Cleo, Tu noproti ļoti precīzi.Nāksies izmantot Tavu variantu, ja citu nebūs!Viņš nav nemaz tik slikts.Manir tikai .....17 lapas.:)
Aivareno 28.01.2006 20:49
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Nu var izmantot komandu Tool=>Subtotal. Vispirms Brīvā kolonā (blakus tabulai)sanumurē pirmās lapas visas rindas 1, otrās lapas ar 2 u.t.t.. Tad iezīmē visu tabulu ietverot kolonnu virsrakstus. Tad atrod komandu Tool=>Subtotal. Atverās logs, tajā kā mainīgo kolonnu norāda to, kurā sanumurējām lappušu rindas. Norāda operāciju Sum. Ieliek ķekšus pie kolonām ,kuras vajag summēt, tad ok Un visas lapas ir saskaitītas un lejā ir kopsumma. Ceru, ka pietiekami skaidri izstāstīju.
Bet problēma - kur *...ja citu nebūs!*?
Ja tas ir tikai dokuments vienreizējai lietošanai/izmantošanai > tad patiešām der Cleo variants ... un viss kārtībā.
Ja tas ir tikai dokuments vienreizējai lietošanai/izmantošanai > tad patiešām der Cleo variants ... un viss kārtībā.
Liepupe 28.01.2006 21:01
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Liepupe, un ja fails ir vairākreižu lietošanai, tad kāds ir variants? īsti nepiekrītu, ka tikai vienreizējai lietošanai, jo rindas, ko var izdrukāt paliks tās pašas (ja netiks paplašinātas), tad arī otreizējā lietošanā summa būs lappuses beigās.
Jo principā, ja es nemaldos subtotal summē nevis pa lappusēm, bet pēc noteikta kritērija, tas nozīmē, lai summa būtu pa lappusēm ir tik un tā ar 1 jāsanumurē tikai tik rindas cik ielien vienā lapā drukājot, pretējā gadījumā summa var parādīties vai nu lapas vidū vai tikai nākošā lapā.
Jo principā, ja es nemaldos subtotal summē nevis pa lappusēm, bet pēc noteikta kritērija, tas nozīmē, lai summa būtu pa lappusēm ir tik un tā ar 1 jāsanumurē tikai tik rindas cik ielien vienā lapā drukājot, pretējā gadījumā summa var parādīties vai nu lapas vidū vai tikai nākošā lapā.
Izmēģināju Cleo ieteikumu, jo Liepupes ieteikums likās sarežģīts, taču sanāca ne visai labi un ta arī nesprotu, kur ir mana kļūda.Visu izdarīju 5 minutēs.Apskatījos Page Prewie un viss katrā lapā izskatījās skaisti un es nopriecājies par tadu skaistumu sāku drukāt.Taču, ak tavu neražu, katra lapā aiz pavisam kopā parādījās vēl viena rinda, kura pieskaitījās nākamās lapas beigās.Kur ir mana kļūda?
Aivareno 29.01.2006 08:36
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
hmz, vakarā es varētu paskatīties, ja Tu atsūtītu man uz e-pastu (protams, ja tas nav dikti liels komercnoslēpums), jo neredzot nevar sa[rast, kur ir kļūda, varbūt mēģini nospiest View --Page break preview un ar zilajām svītriņām sadali lapas tā, cik tālu jādrukā.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть