Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Есть ли на форуме пользователи программы "Zalktis"? К списку тем
Есть ли на форуме пользователи программы "Zalktis"?
Добрый вечер всем!
Если кто пользуется пр."Zalktis", подскажите, пожалуйста, что Вы делали с отчетом по подоходному налогу за год? PAZIŅOJUMS (1.pielikums) она выдает замечательно, а как быть с приложением № 2 ?????
Ответы (29)
Обалдеть!!!
А что говорят авторы этой прогаммы?
Честно говоря, я по этому вопросу к ним не обращалась.
Приложение 2 я брала здесь в бланках +
Можно ведь распечатать 1-е на каждого и павадвэстуле приложить.
Romanson: это как? Письмо-приложение к отчету , что приложен, допустим, отчет на 30-листах, или их (работников)перечислять поименно?
Для такого количества работников, программа нужна посерьезнее, чем ."Zalktis", раз там нет всех отчетов.
Dvorec2004, pisjmo gde ukazani poimjonno vse rabotnjiki za kotorih sdajotsja 1.pielikums
Man arī tāds jautājums:sāku ar Zalkti strādāt ar janvāri.Eksperimenta nolūkā jau aprēķināju algas par janvāri.Man viss patika,tikai problēma:paziņojumā par algas nodokli,nav nodoklis(t.i.par decembri)kā to var tur dabūt iekšā?
Jums jāuztaisa decembra algas un viss būs.
Pie tam kontu atlikumus ievadiet ar 31.decembri2005 gadu.
Dvorec2004, jā ja tik daudz darbinieku, tad Jums būs šī veidlapa jāuzzīmē pašai.man bija 4 darbinieki un es nodevu 1.pielikumu.Betaprīlī Zalktim būs uzlabojumi un tur atkal sagaidāmas visādas labas lietas. Es vismaz tā ceru...:)
Aivareno,vai alga par decembri tikai jāaprēķina,vai arī jāgrāmato?Jo konta atlikumos uz 31.decembries ieliku iekšā,bet tur nav par darbiniekiem.
Uztaisiet algu sarakstu pa darbiniekiem.Varatnegrāmatot, ja esat savadījusi konta atlikumus.Domair lai Jums janvārī parādās nodoklis par decembri, tādēļ tas algu saraksts jāuztaisa.
Aivareno,paldies,viss OK!
В Zalktis можно написать на мыло , по любому вопросу они очень аккуратно и корректно отвечают. Насчет 2 pielikumsa они мне сказали, что будут разрабатывать и он будет в следующем Jauninajums.
Vai Jums arī ir tāda problēma?Eksportēju paziņojumu uz My dokuments,kad atveru tur man parādās galīgi šķībi.Varbūt daru kaut ko nepareizi?
šķiībi vai horizantāli, mantā gadījās pēc jauninājuma uzlikšanas , laikam mainīju lapu pie printēšanas
Nevaru pateikt kā bija iepriekš,jo tikko sāku strādāt ar šo programmu.Kamēr nav vēl atnācis rēķins par jauninājumiem,ielādēju jauninājumu demo versiju,jo tur rakstīts,ka pārejot uz maksas versiju,visi dati paliek spēkā.Kā Jūs to lapu mainījāt pie printēšanas?Man vispār slīpi uz leju ir.
Pamēģināju man viss izdevās, bet kādēļ tu gribi viņus eksportēt?
Закрыть
Краткое описание нарушения