Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Оформление бухгалтерских и товарных документов, устройства регистрации платежей. Документы, удостоверяющие сделки

Pārvadātājs uz jaunajām pavadzīmēm! К списку тем

Pārvadātājs uz jaunajām pavadzīmēm!
Pa ausu galam dzirdēju, ka pārvadātājs ir jānorāda, ja tā ir cita firma, ja mēs paši nogādājam savu preci klientam, tad itkā nevajag norādīt. Pārlasīju noteikumus, neko tādu neatradu..
Vstund
Vstund 30.01.2006 16:33
380 сообщений на сайте

Ответы (3)

Man VIDā teica, ka pārvadātāju vajag jebkurā gadījumā norādīt, arī sevi. Izņēmums varbūt kad pats klients atbrauc pakal
Lottosa
Lottosa 30.01.2006 16:36
178 сообщений на сайте
Lottosa, Jūs sakāt ka Izņēmums varbūt kad pats klients atbrauc pakal, bet kur tas ir teikts noteikumos? Es neatrodu.
Vstund
Vstund 30.01.2006 16:47
380 сообщений на сайте
tur jau tā lieta, ka izņēmumu nav. VID skaidrojums (nezinu cik patiess), gadījumā, ja pārvadātāja nav jābūt ierakstīta "Pārvadātāja nav. un iemeslam kāpēc ",piemēram "pircējs preci aiznesa rokās"
Cleo
Cleo 30.01.2006 21:38
19235 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.