Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Бухгалтерская отчетность, СГД - взаимоотношения, информация, аудит

Labojumi Soc. un IIN atskaitē К списку тем

Labojumi Soc. un IIN atskaitē
Biju palaidusi garām, ka viens darbinieks sasniedzis pensijas vecumu.Šobrīd man jālabo soc. nodoklis par oktobri, novembri. Vai es pareizi no MK noteikumiem saprotu, ka labotais soc nodoklis par periodu, kas pārsniedz iepriekšējo mēnesi ir jāuzrāda 5. ailē. un nevis 7., Tas nozīmē, ka janvārī es samazinu 5.ailiun arī IIN 8.aili Vai labāk iesniegt koriģētos pārskatus par oktobri un novembri?
Roms
Roms 30.01.2006 17:42
нет сообщений на сайте

Ответы (2)

Labāk būtu iesniegt koriģētās atskaites.
Stradniex
Stradniex 30.01.2006 18:12
573 сообщения на сайте
17. Darba devējs precizē darba ņēmēja darba ienākumus un obligātās iemaksas:

17.1. par iepriekšējo mēnesi pirms pārskata mēneša (arī par tām personām, kuras pārskata mēnesī nav darba ņēmēja statusā). Darba devēja ziņojumā norāda darba ienākumu (sestā aile) un obligāto iemaksu (septītā aile) palielinājumu vai samazinājumu;

17.2. par iepriekšējiem mēnešiem pirms šo noteikumu 17.1.apakšpunktā minētā mēneša, izņemot 18.2. un 18.3.apakšpunktā minētos gadījumus. Darba devēja ziņojumā attiecīgi palielināmi vai samazināmi darba ienākumi (ceturtā aile) un obligātās iemaksas (piektā aile).

http://www.vid.gov.lv/dokumenti/tiesibu_akti/mk%20noteikumi/vsaoi/vsaoi_14112000_nr.397.doc

es arī saprotu, ka jāprecizē to mēnešu atskaitēs 5.aile labojumus 6 un 7 ailē veic, ja atklātas neprecizitātes par iepriekšējo mēnesi.
Cleo
Cleo 30.01.2006 19:06
19234 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.