Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
3.pielikums VSAOI< IIN un RN К списку тем
3.pielikums VSAOI< IIN un RN
aizstāti vārdi "Personas, no kuru darba ienākumiem ieturēts iedzīvotāju ienākuma nodoklis, pamatojoties uz iepriekšējām darba vai dienesta attiecībām" ar vārdiem "personas, kuras nav obligāti sociāli apdrošināmas."
Vai šajā rindā jāliek ķeksis joprojām tajos gadījumos, kad darba tiesiskās attiecības beigušās? Vai tagad tie, ar kuriem izbeigtas iepriekšējā mēnesī darba tiesiskās attiecības skaitās personas, kuras nav obligāti sociāli apdrošināmas???
Ответы (41)
Cleo, mieru, tikai vēsu mieru! Tikai ne klusēt! Liepupe droši vien pārcentās ar komentāru. Bet kam negadās?:) Man tā patīk Jūsu temperaments! Tā turpināt!!!
Te no manas puses teiktā nav nekā par ko tik ļoti pārdzīvot, Cleo. Pārlasiet uzmanīgi manis teikto vēlreiz.
es nepārdzīvoju, Liepupe.
Es vienkārši "negribu parunāties", jo ir pieredze ar to, kā beidzas šeit "parunāšanās". Plavaļi, znajem.
Piebildīšu vien to, ka šāda veida *slengošanai* , Cleo, un *uzbraucieniem* man - nav pamata. Bet, ja tas patīk - nevaru to liegt.
NBR
Инар, спасибо, буду знать, что теперь уволенных в общем списке подавать.
Liepupe, kurā vārdā es "uzbraucu"Jums? Mēs jau parunājāmies, ja nemaldos par patapinājuma līgumu ar darbiniekiem.
... varbūt tomēr labāk,Cleo, atvilkt elpu ...
Ja negribat dzirdēt atbildi, labāk neuzdot jautājumu (manuprāt).
Es, Cleo, vispār esmu no mierīgiem *ļaužiem*. Nekā pievilcīga sarunā - veidā, kā to veido neredzu un nevaru atrast. Rīts gudrāks par vakaru. Ja arī rīt domāsi tāpat kā šodien - žēl.
Būs vien jāpārdzīvo.
Būs vien jāpārdzīvo.
Man, protams.
Девчонки, вы красивые девчонки!
Сегодня весна приходила - скоро всё пройдёт, и морозы, и плохое настроение, и нервные срывы. "Крепитесь, люди, скоро лето! "
Paldies par labu vārdu.
savukārt es esmu no skorpioniem - emocionāliem, karstasinīgiem utml.
Клео, опять фотку поменяла?
Так это же совсем другая Слео. Эта с подчеркиванием, а та была без подчеркивания. Это разные люди.
Да не разные, она все это
А зачем еще с подчеркиванием? Она с разных даторов заходит с разными никами?
Ага, маскируется
А зачем так? Когда маскируются, тогда совсем другой ник, а она тот же ник с подчеркиванием. Интересно как..
Закрыть
Краткое описание нарушения