Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Разные неклассифицированные вопросы
autoapmācība К списку тем
Ответы (452)
Аналогично

Xan 06.03.2006 20:36
4878 сообщений на сайте
4878 сообщений на сайте
mans gan ir mierīgs, pat neskatoties uz to, ka es tikai mācos vēl braukt, sēž blakus mierīgš kā instruktors un reizi pa reizei tik pasaka, ko spiest un kā, vai pagriež stūri.
Cleo, nu pagaidām viņa palīdzība ir tiešām nepieciešama. Vienīgā vēlēšanās, lai tas "nepaliek asinīs"

oj, bliiiin.... kā lai iemācās automātiski spiest pedāļus, skatīties spoguļos, redzēt ceļu un vēl arī ievērot zīmes uz ceļiem vienlaicīgi.....???? Kamēr es domāju, ka sajūgs jānospiež strauji līdz grīdai, bet jāatlaiž lēnām, tikmēr aizmirstu, ka jānoņem kāja no gāzes pedāļa, nerunājot jau par paskatīšanos aizmugures skata spogulī un skata pamešanu pār plecu. Ak vai... jābrauc, jābrauc un jābrauc, nezinu vai es to visu iemācīšos līdz 11.aprīlim, plus vēl teoriju par satiksmes drošību, zīmēm un pirmo palīdzību. It kā 11.aprīlī teorētiski kursi būtu jābeidz, cik tas ir reāli prakstiski pagaidām māc šaubas.
poprobovala test iz 60 voporosov s 2 dopustimimi ošibkami vmeste s mužem.... stranno no ošibok bilo 17, okazivajetsja i muž mnogo 4evo neznajet.
nu neznaju kogda ekzamen, kogda sdam skoljnij ekzamen togda toka dopustjat k gos.ekzamenu jezdila ja toka 3 raza poka s instruktorom, ješjo daže i nena4inalji u4itsja figuri jezditj, hotja prepodovatelj gavarit shto jakobi teorija kursov kon4ajetsja 11.aprelja togda kak bi nado naverno znatj teoriju shto bi sdatj teoreti4eskij ekzamen.
Тренировки, только тренировки
И в вождении и в решении задач! Удачи! Инарик у нас умничка, мы верим...

da ja tože verju...daže boļše - znaju sho sdam, vorpos toka vo vremenji, poskoljku mne deistviteljno nravitsja jezditj poka. Drošākā automašīna pasaulē ir mācību automašīna, jo tajā ir divi vadītāji.

Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть