Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда
iepriekšējo gadu zaudējumu norakstīšana. К списку тем
Sanceta 02.02.2006 10:14
7 сообщений на сайте
7 сообщений на сайте
Ответы (6)
Iepriekšējo gadu zaudējumi bilancē automātiski dzēšās , ja tekošajā gadā ir bilancē peļņa.
Kontējums kā parasti pārnesot tekošā gada peļņu uz iepriekšējo gadu peļņu( zaudējumiem). D 3410 K3420 Priekš UIN aprēķina jāskatās gada deklarācijās.
Kontējums kā parasti pārnesot tekošā gada peļņu uz iepriekšējo gadu peļņu( zaudējumiem). D 3410 K3420 Priekš UIN aprēķina jāskatās gada deklarācijās.
Liels paldies par atbildi.
Bet es īsti neizprotu ja man iepriekšējo gadu zaudējumi sastāda apmēram -9000 ,- LVL, pārskata gada peļņa ir 2900,-LVL un pamatkapitāls ir 3500 LVL. Un bilancē pašu kapitāls ir ar "-". Ko var darīt, ja nav pašlaik vēlēšanās palielināt pamatkapitālu????
Bet es īsti neizprotu ja man iepriekšējo gadu zaudējumi sastāda apmēram -9000 ,- LVL, pārskata gada peļņa ir 2900,-LVL un pamatkapitāls ir 3500 LVL. Un bilancē pašu kapitāls ir ar "-". Ko var darīt, ja nav pašlaik vēlēšanās palielināt pamatkapitālu????
Sanceta 02.02.2006 14:08
7 сообщений на сайте
7 сообщений на сайте
Paldies, Albina
Sanceta 02.02.2006 14:23
7 сообщений на сайте
7 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть