Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда

nodokļu grāmatiņa К списку тем

nodokļu grāmatiņa
Man ir tāda situācija: ir jauns darba piedāvājums, bet vēl aizvien strādāju vecajā darba vietā. Jaunajā darba vietā nākamnedēļ jāiet slēgt līgums, jāņem līdzi visi dokumenti un es pieļauju arī ka nodokļu grāmatiņa to skaitā.

Lieta tāda, ka nodokļu grāmatiņa glabājas vecajā darba vietā un es tur nevienam nevēlos pagaidām neko teikt par citiem darba meklējumiem (un atradumiem), kamēr nebūšu pārliecināta par to, ka jaunajā darba vietā palikšu ilgāk par pārbaudes laiku. Savukārt jaunajā darba vietā es nevēlos teikt, ka saglabāju sev tādu kā backup'u/atpakaļceļu, jo gadījumā, ja ar jauno darbu neiziet kā plānots un vecajā jau esmu iesniegusi atlūgumu, tad palieku pavisam tukšā. (to mēnesi, kad es varētu strādāt abos darbos, viņi viens otram netraucētu, jo ir uz pusslodzi)

tātad - vai man obligāti jāiet ar nodokļu grāmatiņu stājoties jaunajā darbā? Ja jā, tad kā lai es, atklāti nepasakot nevienam, ka strādāju vēl citā uzņēmumā, dabūju to grāmatiņu no priekšniecības? Vai nevar jaunajā darba vietā teikt ka grāmatiņa tiks atnesta pēc mēneša, kad beigsies saistības ar iepriekšējo darba vietu?

Jāsaka, man nav īpaši lielas pieredzes šajos jautājumus, tāpēc interesē, vai ir kāda izeja nestāstot nevienam par saviem plāniem šo situāciju atrisināt..

paldies jau iepriekš
Sabiiine
Sabiiine 02.02.2006 22:54
6 сообщений на сайте

Ответы (9)

А Вы на новом месте не говорили, что еще где-то работаете? Если говорили, то на мой взгляд, лучше сказать, что grāmatiņa tiks atnesta pēc mēneša, kad beigsies saistības ar iepriekšējo darba vietu. Тем более, если у Вас испытательный срок - месяц.
Irena22
Irena22 02.02.2006 23:16
42998 сообщений на сайте
A u vas na starom meste svobodnij režim?Kak zdesj vikrutitsja ,vedj sejčas godovoj otčet,ili vi ne glavnij?
Zinaidat
Zinaidat 02.02.2006 23:23
2085 сообщений на сайте
Zinaidat, она же написала, что на полставки.
Irena22
Irena22 02.02.2006 23:23
42998 сообщений на сайте
jā, es teicu, ka vēl aizvien strādāju un teicu, ka nokārtošu attiecības ar veco darba vietu pēc iespējas ātrāk.

bet tad sanāk, ka to mēnesi es strādāju bez nodokļu grāmatiņas jaunajā darbā. vai tad tā vispār drīkst? vai tad nesanāk, ka tad to mēnesi nodokļi netiek maksāti?
Sabiiine
Sabiiine 02.02.2006 23:35
6 сообщений на сайте
Irena 22,ja imela vvidu každij denj nado bitj po 4 časa ili raz v nedelju pojavljatsja i nikto ne zametil bila ili net.
Zinaidat
Zinaidat 02.02.2006 23:41
2085 сообщений на сайте
vecajā darbā pati sastādu grafiku un varu strādāt pat 10h nedēļā. jaunajā būs jāstrādā ap 20h. citādāk jau nebūtu iespējams apvienot.
Sabiiine
Sabiiine 02.02.2006 23:43
6 сообщений на сайте
Rabotaete po dogovoru,bez nalogovoj.Neoblagaemijminimum ne primenjaetsja.Firmiestj raznie.Esliberut s ispitatelnim srokom,vozmožno pazinojums v VID i ne budut poka davatj.Nasledujuščej nedele oformite dogovor,a svedenija v VID do 5 marta.Takčto u nih estj vremja.
Zinaidat
Zinaidat 02.02.2006 23:54
2085 сообщений на сайте
Конечно можно работать без налоговой книжки, если будет оформлены официально, то и налоги должны будут быть удержаны и перечислены.
Irena22
Irena22 03.02.2006 00:04
42998 сообщений на сайте
paldies!
Sabiiine
Sabiiine 03.02.2006 00:07
6 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.