Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Degvielas kredītkartes un čeki К списку тем
Degvielas kredītkartes un čeki
Labdien. Uz uzņēmumu paņēmām degvielas kartes, bet nesaprotu kā pareizi grāmatot.
Par katru pildīšanos saņemam čeku (ar norādi bezsk.nauda) ar visiem rekvizītiem. Vai man katru čeku grāmatot D7621 D5721 K5310?
Rēķinu saņemsim nākamā mēneša sākumā.
Būšu ļoti pateicīga, ja padalīsieties savā pieredzē
Ответы (11)
Nu jūtams galīgs apjukums,kā mušai ziemas saulē!
Bet kā tad darīt? Kad atnāk rēķins, tad grāmatot visu 28.02.2006. D7621 D5721 K5310
lūdzu paskaidrojiet
У меня дебетная карточка Несте. Не поняла какая у вас. Не важно. Я делаю приход по отчету Несте,раз в месяц.Чеки все у водителей.Их сдают вместе с путевками,тогда я сверяю.
Это ж застрелиться можно,чтобы каждый чек проводить.
Vispirms ir jāsastāda rīkojums, kurā par pamatu ir noslēgtā līguma nosacījumi.
Mēs esam mazs uzņēmums, iepriekš katru čeku rakstīju avansa norēķinos, jo maksājām skaidrā naudā. Tāpēc apjukums.
Paldies par atbildi
Laikam tas rēķins,kuru jus saņēmat nakamaja mēņesi ir datumu ar pēdējo kalendara dienu ieprieksaja men,un jus varat iegramatot ar to datumu. Piemeram.visipirkumi bij 01.m un rēķiņam jābūt 31.01.2006.Unjūs varat iegrāmatot ar jūsu 2 gramatojumie savus pirkumus.Vaijusu rēķ. ir 02.m. par pakalpojumiem par 01.m. tas nau pareizi.Tā ka jūsu klientam arī vajag uzradīt ieņēmumus taksacijas parioda.
īsti nesapratu Varvara111 atbildi.
Bet uz Madde jautājumu domāju, tāpat kā Rcs, iegrāmato kopējā summā pēc degvielas firmas piestādītā rēķina un čekus par degvielas iegādi ar karti pievienotu klāt pie šī rēķina.
Варвара 111,я тоже не поняла,что вы хотели сказать.
Es savulaik darīju tāpat kā raksta Cleo.Grāmatoju rēķinu un pie rēķina klāt liku uz lapas salīmētos čekus.
Man ir Statoil, 'mēneša laikā maksāju avansus D29xxK2620 un kad saņemu rēķinu (rēķins vienmēr ir ar mēneša pēdējo datumu) visu rēķina summu pārgrāmatoju uz izmaksām. čekus pievienoju katras a/m ceļazīmei un visu kopā vienā mapē.
Закрыть
Краткое описание нарушения