Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Неплатежеспособность, банкротство, кредиты и займы. Аренда, найм, лизинг
Uzņēmuma parādi un Creditreform sankcijas ..... К списку тем
Ija 09.02.2006 12:35
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Ответы (4)
Sarakstā nokļūst uzņēmums, taču tiek pievienota arī informācija par īpašnieku. (Ja īpašnieks vēlēsies kā fiz.personaņemt lielu kredītu, dažas bankas var arī atteikt).
Tiggra123 09.02.2006 12:45
435 сообщений на сайте
435 сообщений на сайте
Paldies!
Vai man, kā fiziskai personai ir kaut kur pieeja šī saraksta aplūkošanai?
Piemēram, se domāju pieņemt darba piedāvājumu, bet nevēlētos strādāt firmā, kas nespēj laicīgi nokārtot savas saistības.
Vai man, kā fiziskai personai ir kaut kur pieeja šī saraksta aplūkošanai?
Piemēram, se domāju pieņemt darba piedāvājumu, bet nevēlētos strādāt firmā, kas nespēj laicīgi nokārtot savas saistības.
Ija 09.02.2006 13:26
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Man liekās, ka Creditreform savus sarakstus uzskata par komercnoslēpumu. Zinu, ka viņiem ir līgumi ar bankām utt., par piekļuvi šiem sarakstiem.
Protams, iet strādāt uz firmu, kas ir ļaunprātīgs nemaksātājs, nebūtu tas labākais, bet kā pārbaudīt... :-?
Protams, iet strādāt uz firmu, kas ir ļaunprātīgs nemaksātājs, nebūtu tas labākais, bet kā pārbaudīt... :-?
Tiggra123 09.02.2006 15:44
435 сообщений на сайте
435 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть