Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Клуб (вопросы, пожелания, мнения)

kultūrkapitāla fonda līdzfinansējumi К списку тем

kultūrkapitāla fonda līdzfinansējumi
sakiet lūdzu, vai ir kādam kāda nojausma par šādiem līdzfinasējumiem,iekaita viņi naudiņu uz līguma pamata', kā ko tādu gāmato?

paldies ja kāds varēs palīdzēt
Aivai
Aivai 20.02.2006 17:19
223 сообщения на сайте

Ответы (24)

Jūms būs komandejums, atskaite eies biļetes, diennakts nauda, viesnīca
Februaris
Februaris 20.02.2006 19:05
3562 сообщения на сайте
jāskatās taču vai ir parezēti gadījumi, kad šī nauda ir jāatgriež līdzfinansētajam. Tad obligāti jālaiž visa nauda caur kādu kreditora kontu.

Bet ja viņš iedod naudu un viņam neinteresē kur tā paliek, tad var uzreiz likt ieņēmumos...

Man labāk patīk standarta naudas kontu korespondence ar debitoriem/kreditoriem standartām situācijām
Tatjana_
Tatjana_ 20.02.2006 19:10
1689 сообщений на сайте
В данном случае денежку назад не прошут, счастливые
Februaris
Februaris 20.02.2006 19:19
3562 сообщения на сайте
Man regulāri notiek šādi darījumi ar Kultūras fondu, es lieku uzreiz ieņēmumos. Bet vairāk šajā situācijā mani interesē PVN, jo bieži tiek pielietota shēma : "lielie" uzņēmumi ziedo naudu Kultūras fondam, tālāk Kultūras fonds ziedo reklāmas aģentūrai kā līdzfinansējumu - ziedojumu, pretī tiek izstrādāta reklāmas kampaņa pirmajam "lielajam" uzņēmumam. Šajā gadījumā mani interesē reklāmas aģentūras pozīcija. Vai kāds varētu padālīties pieredzē?
Agritabt
Agritabt 20.02.2006 20:23
36 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.