Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Разные неклассифицированные вопросы
BTA uzkrājošā apdrošināšana darbiniekiem К списку тем
Aivareno 23.02.2006 15:48
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Ответы (9)
Piebilde.10% tiek rēķināti no izpeļņas, taču tas neietekmē darbinieka algu(alga bruto nemainās) un pierēķināti klāt un atvilkti.
Aivareno 23.02.2006 15:49
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
man revidente ieteica vēl arī noslēgt vienošanos ar darbinieku, ko dara, kad iet prom...
[ jāskatās vēl arī kas tajā līgumā noteikts]
arī darba devējs to naudu nesaņem atpakaļ tak?
[ jāskatās vēl arī kas tajā līgumā noteikts]
arī darba devējs to naudu nesaņem atpakaļ tak?
Interesanti, ka darbiniekiem nav nekāda līguma, tikai tas ir zināms no algu lapiņām.
Aivareno 23.02.2006 16:02
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Neko par tādu iespēju neesmu dzirdējis.iedomājaties situāciju.Alga bruto 300 ls.Katrumēnesi skaita 30 latus.Betdarbinieks aiziet pēc 4,5 gadiem prom.Kurpaliek šī nauda 1620 Ls.varētu jau teikt ka darbinieks pats vainīgs.Bet mani interesē, kur paliek nauda?
Aivareno 23.02.2006 16:16
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
nu lūk:)
tāpēc silti iesaka pirms līgumu parakstīšanas tos arī izlasīt:)
/ kaut es neesmu izlasījusi- bet ne es parakstīju:)/
tāpēc silti iesaka pirms līgumu parakstīšanas tos arī izlasīt:)
/ kaut es neesmu izlasījusi- bet ne es parakstīju:)/
Tas ir uznēmuma brīvās gribas žests, lai motivētu darbiniekus ilgāk strādāt.Bet darbinieks pats neko nav parakstījis.
Aivareno 23.02.2006 16:27
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
paskaidroju:)
ūzņēmums ar darbinieku sastāda vienošanos, par to kas notiek situācijā kad darbinieks iet prom.
ūzņēmums ar darbinieku sastāda vienošanos, par to kas notiek situācijā kad darbinieks iet prom.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть