Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Бухгалтерская отчетность, СГД - взаимоотношения, информация, аудит
VID uzrēķins К списку тем
Biruta.kljava 24.02.2006 14:21
22 сообщения на сайте
22 сообщения на сайте
Ответы (12)
VID uzrēķinus , soda naudas grāmato D 82...K 57... attiecīgais nodoklis .Uzkrājumi ir cita "opera"par iepriekš minēto nekādus uzkrājumus nav jāveido.
Tik tiešām "nekādi uzkrājumi nav jāveido" )atbild uz jautājomu: kas nav jāveido, bet ne Ko nav jāveido)- tā es teiktu. Atvainjiet, bet man tas nepareizais akuzatīvisms ir "jājamais zirdziņš" un ievēroju vienmēr un visur. Zinu, ka tas dažus tracina, bet es vienkārši citādi nevaru... Atvainojiet vētlreiz.
Elita
ziņojumu: 514 24.02.2006 17:21
jautājomu
Atvainjiet
vētlreiz
Atvainojiet Elita, bet lai aizradītu citiem, arī pašai jāraksta bez kļūdam
ziņojumu: 514 24.02.2006 17:21
jautājomu
Atvainjiet
vētlreiz
Atvainojiet Elita, bet lai aizradītu citiem, arī pašai jāraksta bez kļūdam
Taisnība jau Jums ir, bet mani tracina ne jau tikai mūsu saitā tas akuzatīvisms. Ir starpība par paviršības kļūdu un nezināšanu vai "modi". Škiet, ka tas nācis no ārzemju latviešiem vai arī tulkojums no krievu valodas "čto" (kas un ko?) Es to redzu un dzirdu arī televīzijā. Sevišķi jauni cilvēki tā ļoti bieži lieto. Tādēļ varbūt varat man parskaidrot, ka tagad tā jārunā un jāraksta. Būšu pateicīga par katru jaunumu, ko man vecam cilvēkam pamācītu jauni un zinoši. Tikai piesieties pie pārsistiem burtiem tastatūrā būtu pavisam kas cits. Vēlreiz atvainojos, ja kādu aizskāru.
Diezvai esmu jaunāk par Jums!
Neuzskatu par lietderīgiem šādus aizradījumus šajā saitā, it sevišķi tādā tonī.
Un nevēlos turpināt šo diskusiju, tāpēc negaidiet atbildi šajā tēmā.
Neuzskatu par lietderīgiem šādus aizradījumus šajā saitā, it sevišķi tādā tonī.
Un nevēlos turpināt šo diskusiju, tāpēc negaidiet atbildi šajā tēmā.
Ko Jūs strīdaties par sīkumiem.Mēs taču esam grāmatveži ne filologi. Tā arī es atbildi nesaņēmu. Biju seminārā. Teica, ka jāveido uzkrājumi, bet es arī domēju, ka nē. It sevišķi, ja uzrēķins atsūtīts 2006.gadā, sadalījumā pa mēnešiem.
Biruta.kljava 24.02.2006 21:28
22 сообщения на сайте
22 сообщения на сайте
Jā, sadalīts pa 12 mēnešiem
Biruta.kljava 24.02.2006 23:54
22 сообщения на сайте
22 сообщения на сайте
Es tomēr izveidotu uzkrājumu, jo uzrēķins attiecas uz 2005 gadu un skar 2005 gada peļņu, bet sudzība tiek iesniegta tikai 2006 gadā.
Paldies.
Biruta.kljava 26.02.2006 14:42
22 сообщения на сайте
22 сообщения на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть