es vairs tiesaam neko nesaprotu:(
varbuut kaads var parastaa valodaa uzrakstiit,vai vismaz iedot kaadu saiti kur to var uzzinaat???jo www.mazaisbiznesforums ir laikam miris,turneviena nav:( kur veel varu uzdot taada veida jautaajumus, nezinu.
Taatad,es uzrakstiju buuvvaldee iesniegumu par to, ka gribu savaa garaazaa atveert veikalu(preciizaak tas buus kautkas mazins,liidziigi kaa tirguu taas buudinjas,tikai biski lielaaks)tagad jaagaida
atbilde.essapratu ka atljauju man dos,jo nav pamata nedot.
taalaak es vairs nezinu kaa riikoties::(( remonts jau pats par sevi saprotams:) kas man jaadara taalaak???jaaiet uz VID un jaaformee IK vai SIA???kas labaaks un vienkaarsaaks???vai man vajag pienemt darbaa graamatvedi???vai es varu pati visu dariit,vai var buut taa,ka firmaa esmu tikai es viena pati????
un kaa ir ar apgeerbu???es vel liidz galam neizleemu , bet ir 2 varianti,pirkt Polijas tirguu dreebes,vai seit lietotu apgerbu baazees???kaa man to visu noformeet???man cekus jaaprasa no paardeveejiem???un kad paardosu pati,man vajad kases aparaatu??? vai to visu var dariit bez speciaalas izgliitiibas???kaa jau mineeju ka veel maacos.
vai man to nav reaali paveikt vienai???
Buusu ljoti pateiciiga par atbildeem::))