Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Разные неклассифицированные вопросы

auto amortizācija К списку тем

auto amortizācija
varbūt kādam ir auto amortizācijas aprēķins, man paziņa paprasīja grib iznomāt savu auto(vieglo) uzņēmumam.

mums visas a/m uz firmu, man pat nojausmas nav kā viņu rēķina ls/km??
Sibylla
Sibylla 01.03.2006 15:16
1499 сообщений на сайте

Ответы (5)

Jūs domājat a/m pašizmaksu?
Anitar
Anitar 01.03.2006 15:29
97 сообщений на сайте
laikam, viņš grib aprēķināt par kādu summu iznomāt, lai pašam nebūtu jāsedz remonta izmaksas, darbs saistīts ar braukāšanu pa visu Latviju, tā tur dienā ir laba kilometrāža
Sibylla
Sibylla 01.03.2006 15:32
1499 сообщений на сайте
Kādreiz jau tika rēkināts, es domāju paņem aptuveni plānoto nobraukto km skaitu - tad sarēķina cik Ls maksā riepu komplekts, ar TA saistītās izmaksas, visas apdrošināšas izmaksas, aptuvenie remontdarbi un vēl kādus izdevumus un šo summu izdala ar km skaitu vai vienkāršāk uz vidēji mēnesī. A/m kā lotereja citam jāremontē citam nē.
Anitar
Anitar 01.03.2006 15:40
97 сообщений на сайте
tā jau ir, tāpēc jau meklē gatavu, jo pats baidās kaut ko pieplusot un palikt ar izdevumiem.
Sibylla
Sibylla 01.03.2006 15:42
1499 сообщений на сайте
nu lai piemet 15 % neparedzetiem izdevumiem.
Anitar
Anitar 01.03.2006 15:43
97 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.