Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Ko tagad darīt?
Ko darīt un kā?
Ir darbinieks kurs strāda pie mums tikai dažas stundas mēnesi. Šad un tad paraksta kādu PPR. Saņem līdz 10Ls menesī uz rokām. Bija slimības lapa A, kura nosledzas. Pēctam kā izrādās bija slimības lapa B, bet par to musu firmu viņš neinformēja. Atsuta tikai tagad kad lapa jau noslegta. Man nebija tiesibu vinam parskaitit algu. Ta pagaja 4 meneši. Ko darīt tagad! JAatregulē. Kā? 4 menešu nemaksat algu? Kaut kur kaut kādi paziņojumi jāiesniedz? palīdziet lūdzu!
Ответы (8)
Оформить приказы на премирование
И как был рассчитан средний для оплаты больничного А? У него ,я понимаю , суммированное рабочее время без определённого графика?
Ar slimibas lapu A arī slikti tika izdarīts. Par cik viņam ir summetais darba laiks, tad tā bija viena darba diena un slimibas lapu A es neapmaksaju.
Ko tas nozimē!
Bet slimības lapā B ir ārsta atzīme, ka turpina slimot. Tātad informācijai vajadzēja būt. Vai Jūsu firma nav izdarījusi atzīmi, ka darbinieks nav ieradies darbā? Un vēl, par kādiem nopeniem maksājāt algu, ja viņš nenāk darbā?
Es jau rakstiju, ka darbinieks atrodas pavim cita pilseta, jo vinam sad un tad nakas parakstit kadu PPR. Sanem par to tikai dažus latus.
Es visu saprotu ka sliktas tas un šitas...
Ko darīt?
Vai tiešām to var noformēt kā prēmijas? vai kaut kur kaut kāds paziņojums ir janosūta?
Если он что-то подписывал в это время, то премированием не отделаетесь:(
"Bija slimības lapa A, kura nosledzas. Pēctam kā izrādās bija slimības lapa B, bet par to musu firmu viņš neinformēja. "
Pavisam nesaprotu.JaA lapa tika aizvērta, tad no kurienes uzņēmās lapa B ?
Закрыть
Краткое описание нарушения