Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Cik maksā?
Labdien!
Vai nevarētu man kāds pateikt cik var prasīt par grāmatveža darbu mazā uzņēmumā. Ja dokumentu nav daudz, kaada cena var būt vismaz apmēram?
Paldies!
Ответы (33)
недавно кто то говорил, что там работы на 2 часа в мес.;)
Мне еще понравилось про подготовку внеочередных балансов.
Bet interesanti , var nokopēt un parādīt darba devējam kaut vai tikai lai parādītu cik būtu jāmaksā ( protams ne tajos gadījumos kad iznāk , ka jau maksā vairāk
Я уже говорила, что у меня одна фирма хочет уходить под бухобслуживание, чтобы сэкономить. Чтоб им к этой БРЕ попасть!
Есть, наверно, варианты и подешевле, правда, не знаю, как с качеством.
Jā, province klusē un nepīkst! Īpaši mazie uzņēmumi.Ar vienu , diviem veikaliem.
Aivareno, и в провинции по-разному платят. Если молчать, то ничего никогда не изменится. А цены растут, как грибы после дождя...:(
Клео, давай выложи прейскурант своей фирмы!
mda, mne to4no realjno nedopla4ivajut po etomu kaljkuljatoru.
Irēna22, es jau nesaku ka visur ir vienādi.Taču, ja uzņēmumā ir apgrozījums mēnesī ~2000 un 4 darbinieki.Laivisu sakārtotu vajadzīgas 3-4 stundas mēnesī.Vai tiešām darba devējs maksās 130 Ls? Būtu jau labi......:)
Ja jau runa būtu par šiem nelieliem agrozījumies un dažiem darbiniekiem, bet pieļauju iespēju, ka runa ir par lielākiem daudzumiem, par kuriem nemaksā, jo uzskats, ka grāmatvedis jau neko TĀDU nedara, pēdējā laikā ar vien aktuālāks, bet lai parāda man vēl tādu nozari, kur viss mainās tik ātri kā grāmatvedībā
Aivareno, оборот может быть 2000, а накладных 100 по 20 лат или 2 по 1000 лат, на это тоже разное время требуется. То есть, все не так однозначно и с оборотом и с зарплатой.
Irena22, Jums pilnīga taisnība.
Закрыть
Краткое описание нарушения