Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
8.marts - apsveikt vai neapsveikt? К списку тем
8.marts - apsveikt vai neapsveikt?
Cienījamās dāmas, kundzes un lēdijas!
Apsveicu jūs visas Starptautiskajā sieviešu dienā!
Esiet visu gadu tik smaidošas un tik mīļas kā šodien!
Apsveikums adresēts visām, kuras par šo apsveikumu neapvainosies.
Mans jautājums - vēlos zināt tieši sieviešu viedokli - apsveikt vai neapsveikt 8.martā? Cik man zināms, dažas sivietes par katru apsveikumu priecājas. Bet ir jau arī sarkanbaltsarkanās latvietes, kuras šādus svētkus vairs neatzīst.
Kā domājat jūs?
Lūgums nesodīt mani pārāk bargi par šādu uzdrīkstēšanos - vispirms apsveikt, bet pēc tam drošības labad vēl arī pajautāt.
Ответы (37)
Paldies! Paldies!
Manuprāt arī sarkanbaltsarkanās priecājas par šiem apsveikumiem 8. martā!
Tiue taču ir tik skaisti svētki. Un katra sieviete vēlas saņemt uzmanības paliecinājums ne tikai no saviem mīlotajiem , bet gan no kolēģiem, draugiem, un citiem vīriešiem.
Man liekas, ka arī vīriešiem patīk sveikt daiļo dzimumu, jo mēs uzreiz atplaukstam , smaidam u.t.t
Es domāju ka pietiek mums to sēru dienu, jāsāk arī mācīties svētkus svinēt!
Apsveikt! Un ne tikai 8.martā
Поздравлять!
А разве праздников бывает много? А поздравления, по моему, всегда приятно получать.
Ну раз поздравлять - то поздравляю:))) Каждую отдельно - и всех вместе. Девушки, женщины и дамы! Цветите на радость себе и нам
Nu protams apsveikt. Nu protams, ka svinēsim arī turpmāk. Paldies, Komarik un pārējie sveicēji.:) Ak šī glupā, netīrā politika...
Oi, es pārskatījos,- galvenais uzsvars tiek likts uz Aivars007 par uzdoto jautājumu.
Priecājās arī sarkanbaltsarkanās.Vismaz no visām kuras pazīstu ( arī sevi) ikviena ir priecīga ja viņu apsveic.Tātad apsveikt un kā saka Anda , jo biežāk jo labāk.Tā manuprāt ir tikai tāda izrādīšanās , ja kāds saka ka nepriecājas ja viņu sveic.
A kur tad Komariks , ka vēl nesveic,Laikam vēl nav pamodies:)
Komariks jau apsveica. Sk.augstāk pl.1107
Nu lūk .Tik daudz topiki par šo tēmu , ka nespēj pat visos ieskatīties:)Tādā gadījumā paldies arī Komarikam. Tā jau domāju ka tā nevar būt. Viņš jau tāds uzmanīgs:) Paldies vēlreiz viesiem kas sveic un sveiks.
Красивый праздничный сюжет,
Улыбки и цветы!
И никакого на свете нет
Прекраснее, чем мы!
С праздником!:)
Спасибо за поздравления! И поздравляю тоже всех девушек и женщин с этим весенним праздником! Радости нам, улыбок и цветов!!! :):):)
Поздравляйте, загляните в глаза человеку и увидите ,что ждут.
Но есть и такие, кто еще и ......но, вы не обращайте на них внимание, нас больше..жаждущих праздников радости, а не скорби
Aivars007, protams sievietes ir jāapsveic.Un ne tikai 8. martā. Svētku nekad nevar būt par daudz.Manšodien tāds garastāvoklis - super.Pērku ziedus un tik sveicu.Pavasarīgs noskaņojums........galvā domas nerātnas.
Paldies!!! Tas tomēr brīnumjauki, ka atceras mūs arī kā kādreiz ... bez visiem *kalendāru stiķiem*! Svētku nekad nevar būt par daudz.
Jāteic, ka šajā dienā tikai dēls atceras un vienmēr mani apsveic: ja tuvumā - ar ziediem, ja tālu - tad zvanot, jo viņam šie svētki esot mīļā atmiņā...
Visām mūsu kluba dāmām – daudz priecīgu pārsteigumu pārpilnu šo saulaino dienu!
Pratams,sveikt!Tas taču ir tik patīkami!Paldies!
Закрыть
Краткое описание нарушения