Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Nozagts auto,kas nemts liizingaa К списку тем
Nozagts auto,kas nemts liizingaa
Sveiki!
Varbuut,kaads zin kaadi vareetu buut graamatojumi:
Iegaadaajaam pamatliidzekli liizingaa,veicu shaadus graamatojumus
D123-6271.19
D5721-1128.81
K5310-7400
Pamatliidzeklis tika nozagts,un apdrosinaataaji izmaksaaja preemiju liizinga sabiedriibai,kura mums atsuutiija ieskaitas vienoshanos par to,ka paraads tiek dzeests
Uz to briidi,kad liizinga sabiedriibai tiek izmaksaata preemija ,mees esam paradaa K5310 - 6399.54 LVL
Apdrosinataaji samaksaa 6375.00 LVL liizinga kompaanijai, kaadi graamatojumi man ir javeic,Es saprtu to,ka D5310-6375.00 bet kaada kontaa vareetu buut K? Pamatliidzekla konts nav , jo 5310 kontaa ir summa ar PVN? Varbuut,kaads ir saskaaries ar liidziigu situaaciju?
Ответы (8)
Начислено страховое возмещение
Д2310 - К8... 6375,00
Перечислено лизинговой компании
Д5310 - К2310 6375,00
Списание стоимости ОС
Д7... - К123 остаточная стоимость
Bet pamatliidzekli jau aatraak nevar norakstiit,kameer kriminaallieta nav izbeigta (ilgums 10.gadi)Nozagtie pamatliidzekli esot jatur 23 grupas kontaa tos visus 10
gadus.Estikai nesaprotu vai man jaliek 23 grupas kontaa visa pamatliidzekla veertiiba vai tikai taa dalja ko esam mees maksaajushi pashi.Jo,ja auto atradiis,tad tas jau pienaaksies apdrosinaataajiem...
Наверное, не в 23 группе, а на 123. 23 - это дебиторы. Тогда последнюю проводку не делайте (Д7... - К123). Висеть, конечно, должна visa pamatliidzekla veertiiba.
Bet ja auto tiks atrasts,tad tacu mees vinju nedabuusim , bet sanems apdrosinaashanas kompaanija,tapeec manupraat mees nevaram tureet visu auto veertiibu 23 grupas kontaa..
А что, по-вашему, авто стоит только заплаченную часть суммы? И как оно сейчас у вас на учете стоит? Тоже только по уплаченной сумме? И причем тут 23 группа? Вот если найдется и отдадите страховой компании, тогда сделаете проводку
Списание стоимости ОС
Д7... - К123 остаточная стоимость
наверное и так и есть....
Спасиба Аlbina!!!
Lasiiju kaut kur rakstu, ka auto veertiibui driigst norakstiit tikai tad kad kriminaallieta izbeigta, Bet vai tad peec tiem 10 gadiem man buus vienaa gadaa lieli zaudeejumi,kad buus jaanorakstaa auto veertiiba par 6271.19,kaads ir pamatlidzeklu vertiiba kontaa 123
Я бы списала стоимость авто сейчас. Ведь сейчас у вас будут доходы на сумму 6375.00 LVL, а расходов не будет.
Cпасиба огромное Albina!!!!
Закрыть
Краткое описание нарушения