Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
nodibinajuma gada parskats К списку тем
nodibinajuma gada parskats
ir nodibinats nodibinajums-pašarbibas kolektivs,lai ziedotaji varetu parskaitit naudinjas, taa, kaa nodibinajumam nav sab. labuma statusa Ziedotaji darbojas caur KultFondu un nodibinajums saskanja ar davinajuma ligumu ziedotos lidzekljus iegust sava ipashuma, t.i. konta
tiek noorganizets pasakums, brauciens un tml. naudinaj pamatojoties uz attaisnoj.dokumentiemiztereta, uz gada beigam ir atlikums konta - naudas lidzeklji. pastastiet man, kura vieta saistibu puse man jarāda attiecigā summa, lai sanaktu normala bilance? ***censored*** sab.organizacijubilances veidlapa man piedava dazadus fondus un rezerves ??? peec butibas taa ir muusu peļņa ??? vai kā ? es patiesham esmu samulsusi? apmaldijos 2 ciparos :)) varbut kadai(am) ir pieredze ar ziedojumu tereshanu :))
p.s. algas nevienam nekadas netiek maxatas, viss tiek izlietots kolektiva vajadzibam transportam, utt.)
Ответы (9)
Es lieku ziedoto naudīņu . kas paliek uz nakošu gadu rezerves fonda. un ta nav Jūsu peļņa .tas ir ziedojums. kuru nakošā gada Jūs varat teret saviem merķiem
Jūs pat varat, jā velaties atrunat atlīdzību , bet tad vajādzies maksat soc.nod.unIIN.
Paldies, ar Jums jau reiz sazinajos, redzat cik grūti man iet ar to sasodīto biedrību :)), nav tomēr daudz profesionāļu šajā jomā! Paldies par atsaucību!
Sakarā ar Jūsu problēmām - atradu VID lapā sekojošo:
Biedrības un nodibinājumi sagatavo un iesniedz gada pārskatu saskaņā ar Ministru kabineta 01.08.2000. noteikumiem Nr.251 “Noteikumi par sabiedrisko organizāciju, to apvienību un arodbiedrību gada pārskatiem”.
Varētu būt palīgs Jūsu darbā.
Pametu aci - ļoti detalizēti. Iemetu savā glabātuvē. Jums pašai nav tai piekļuves - varat palūgt, lai kāds to Jums rīt, kad manis nebūs, lai pārsūta (adreses taču nav!).
Pamatojoties uz Likumu " Par iedzīvotāju ienākuma nodokli" 9. panta 27) palīdzība naudā vai citās lietās, vai pakalpojuma veidā, kas sniegta no sabiedriskā labuma organizācijas (izņemot reliģisko organizāciju) līdzekļiem, vai palīdzība, ko budžeta finansētas institūcijas, labdarības vai filantropiskas organizācijas sniegušas lietās, kurām piemērots atbrīvojums no muitas nodokļa, — gada neapliekamā minimuma apmērā;
var izmaksāt palīdzības un nodokļi nav jāmaksā
Jūis esat lieliskas(i), paldies!
Tikai ņemta vērā, ka nodibinājums ne vienmēr sabiedriskā labuma organizācija! Tās ir divas dažādas lietas!
Tapat ka ziedojums un sponsorešana.
Закрыть
Краткое описание нарушения