Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Revidenta registresana
esam biedriba un nu izdomaja, ka lielajiem bosiem gribaas zverinatu revidentu. bet vai kāds man tā "dlja chainikov" varētu lūdzu pastāstīt, kas man ar to revidentu tagad jadara?? Vai man vinsh kaut kur īpaši jāregistrē?? UR??
par UR - kad pieteicam biedribu, UR meitene atbildeja, ka viniem neesot svarīgs mūsu revidents.
Bet es te tā pa tēmām lasu un nekādi nesaprotu - vieni saka, ka revidenti jāregristrē,citādi būs sods. Citi saka, ka nav jaregistree...
Ko tad dariit???
Ответы (20)
UR meitene atbildeja, ka viniem neesot svarīgs mūsu revidents. - и правильно, потому что biedrība не подчиняется Коммерческому закону.
Biebrība revidentam jabūt, bet viņu uzreiz registre , kad reģistrejat biedrību.
Jo kad pienaks laiks gadā atskaites. obligati vajadzes revidenta slēdziens
Milie, jaukie - es jau nestridos par to, ka vinam jabut vai nee. Protams vinam jabut. Un tulit jau naaks uz parbaudi.
Jautajums par registreshanu. Un re - te jau ari jums divi dazadi viedokli: no Martinas sapratu, ka nav jaregistree, bet Februaris saka, ka jaregistree.
Mums ir reģistrets, bet jāu sen .
Labak iereģistret, jo par to naudu neņem.
Nu labi, ja tas neko nemaksā.. Bet vai tas ir obligāti?? Un tā katru gadu??
Un vēl, kas man jādara, lai viņu piereģistrētu? Kaut kāds iesniegums UR jāraksta??? es jau paskatijos UR mājas lapā, bet tur nefuga nebija par revidentiem un kaa tie būtu reģistrējami..
Esmu arī lasījusi foruma. kā no ša gada it ka nav obligati katru gadu reģistret. un jā Jums UR teica ka nevajag. tad neregistrējet.
Man pirms nedēļas UR tā arī pateica, ja nemainās revidents, tad nekas nav jāpārreģistrē un nekas nav jāmaksā.
Nu mums tas ir jauns revidents sogad. turklaat zverinats soreiz. agraak bija parasts revidents, bet tad ari nekur neko neregistreejaam... busu laikam palaidusi garaam:(
Labāk pirmdien piezvaniet uz UR. Domāju, ka, ja ir izmaiņas revidentos, vajadzētu caur UR. Bet pēdējās dienās dzirdamas (un lasāmas) izmaiņas - it kā revidentu nereģistrē caur UR. Drošāk - piezvanīt.
Элита, в этом топике про общественные организации, им сдавать балансы до 1 апреля, а, если отменят регистрацию ревидентов в Регистре с 10 апреля, для "общественников", увы, это ничем не поможет
Jā...
Я всё-таки не понимаю, ведь общественники не в Коммерческом регистре - при чём тут перерегистрация ревизора.
Не знаю, но ревидент должен быть, как и заключение от него
Ревизор, или ревизионная комиссия должна быть по тому закону, по которому живут биедрибы. А причём тут Коммерческий регистр?
Vajag lēmumu par revidentu norikošanu un tālāk skāt.dokumentus
www.ur.gov.lv Tur ir visi pieteikumi(paraugi), lai reģisrēt revidentu (revidenta piekrīšana) un izdarit izmaiņas Statūtos
http://www.ur.gov.lv/index.php?t=3&a=9&v=lv
Nu tā - piezvaniju UR biedribu spechukiem - shamie atbildeja, ka biedribam nav jaregistre revidents. Jabut tikai statuos noraditiem terminiem un kompetencei utml. Bet nav ne jaregistree, ne ka savaadaak vinus jainforme. Tikai protams pie parskata jabut klat sledzienam. Luk taa:)
Apcveicu!
Я всегда сдаю не только заключение ревидента, но и revizījas komisijas slēdzenu, так спокойней и не возникает вопросов, а ревидент выбирается на общем собрании.
Закрыть
Краткое описание нарушения