Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Оформление бухгалтерских и товарных документов, устройства регистрации платежей. Документы, удостоверяющие сделки

Hansa līzings К списку тем

Hansa līzings
Esmu lasījusi te diskusijās, ka Hansa līzings nedodot stingrās uzskaites pavadzīmi - rēķinu pie darījuma.

Man ir tāda pati situācija, varbūt es kaut ko nesaprotu, vai arī Hansa līzings dzīvo kādā savā pasaulē un savos likumos. Prasījām preču pavadzīmi - rēķinu par automašīnu (kas paņemta Hansa līzingā), bet viņi atbild, ka nesaprotot ko mums vajag un dod jau kuro reizi vienu un to pašu parasto rēķinu.

Varbūt es kļūdos un ar rēķinu pietiek, lai atskaitītu priekšnodoklī visu summu? Manuprāt nepieciešama stingrās uzskaites pavadzīme - rēķins par automašīnas kopējo summu (un PVN), lai vļe nenomaksātā līzinga summas PVN iekļautu priekšnodoklī. Vai uz Hansa līzingu neattiecas MK 339 noteikumu "II. Daļas „Pavadzīmes–rēķina piemērošanas kārtība” 17.punktsLietotājs pavadzīmi–rēķinu lieto šādiem darījumiem: 17.1. preču piegāde (pārdošana); 17.2. preču izsniegšana (nosūtīšana) citam nodokļu maksātājam...???

Vai automašīnas nodošana mums Hansa līzingā nav preces izsniegšana?
Cleo
Cleo 24.03.2006 19:04
19235 сообщений на сайте

Ответы (23)

Mūsu par transporta līdz.atbildīgā persona 4x zvanīja uz Hansa līzingu un pēc tam 2 stundas tur sēdēja, kamēr beidzot dabūja to sasodīto PPR. Unilīzings tanī ziņā ir ideāli sadarbības partneri.
Tiggra123
Tiggra123 30.03.2006 13:55
435 сообщений на сайте
ticu
Cleo
Cleo 30.03.2006 14:09
19235 сообщений на сайте
Sibylla, у вас точно финансовый? Может быть машина заложена? Какого года договор?
Bagira_lv
Bagira_lv 30.03.2006 15:13
2164 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.