Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда

Apdrošināšana К списку тем

Apdrošināšana
Vai darba devējs var prasīt, lai darbinieks, kas iet prom, atdod veselības apdrošināšanu vai arī samaksā 250 ls. Būtībā, ja arī darbiniekam paliktu tā apdrošināšanas polise darba devējs jau tāpat neko nezaudē, jo samaksāts jau ir iepriekš.
Lupine
Lupine 28.03.2006 13:29
11 сообщений на сайте

Ответы (5)

А какой смысл отнимать этот полис у работника, если ничего изменить в страховой компании нельзя? Пусть заплатит налоги с той суммы, которая у него остается и пользуется до конца договора этим полисом.
Tt7
Tt7 28.03.2006 13:32
37863 сообщения на сайте
Vajadzētu paskatīties, kas ierakstīts darba līgumā, vai vienošanās dokumentos. Var būt dažādi. Bet ja jautājums juridiski nav atrunāts, tad domāju ka darba devējam nav tiesību kautko pieprasīt
Lvaruuta
Lvaruuta 28.03.2006 13:34
32 сообщения на сайте
Мы обычно забираем обратно и на оставшуюся сумму + доплата приобретаем полюс для нового работника, но если уходит пенсионер - оставляем полюс ему для дальнейшего пользования.
13501727
13501727 28.03.2006 13:39
127 сообщений на сайте
Man jau arī liekas, ka nevar pieprasīt atpakaļ un jurisdiski nekas par šo jautājumu nav atrunāts. Interesējos arī Darba inspekcijā, tur mani pilnīgi nolika, ko es vispār iedomājoties, protams, ka darba devējs var prasīt atpakaļ, bet man gan liekas, ka tā nav pareizi. Kādās vēl institūcijās varētu griezties ar šo jautājumu?
Lupine
Lupine 28.03.2006 13:44
11 сообщений на сайте
Var vienoties ar darbinieku vai nu lai samaksa darba devējam atlikušo polises summu vai nu lai atdot. Mes to atrisinajam savadak - ierakstijam šo punktu uzņēmuma koplīguma, ja cilvēks iet prom tad polise jāatdod.
13501727
13501727 28.03.2006 13:50
127 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.