Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Бухгалтерская отчетность, СГД - взаимоотношения, информация, аудит
nodoklu maksataja atlikumu vesture К списку тем
Ljudok 29.03.2006 11:13
31 сообщение на сайте
31 сообщение на сайте
Ответы (6)
Vispirms ir jāsaprot, kas ir izdarīts nepareizi un kā kļūda radās un tikai tad var to izlabot. No tā ir atkarīgs kā to grāmatot un kā to atspoguļot bilancē
В декабре 2004 года было перечислено 2 раза одна и тажа сумма, и из-за этого получилась переплата.
Ljudok 29.03.2006 11:33
31 сообщение на сайте
31 сообщение на сайте
Ja bija divreiz pārskaitīta viena un tā pati summa, tad vajag paskatīties kā abas reizes tā ir iegrāmatota. Acīmredzot viens no grāmatojumiem ir kļūdains un to arī vajag izlabot. Ja izlabosiet kļkūdaino grāmatojumu, Jūsu un Vid datiem vajadzētu sakrist.
У меня нет обортно-сальдовой ведомости за 2004 год, есть только остатки на начало года и банковские распечатки
Ljudok 29.03.2006 12:20
31 сообщение на сайте
31 сообщение на сайте
Nu ja nekādā veidā nevar sadzenāt galus rokā (nav pilnīgi nekādu pārskatu), tad atliek starpību likt uz citiem ieņēmumiem. D PVN pārmaksa K citi ieņēmumi. Bet varbūt ir iespējams pārbaudīt vai kādā citā kontā tā summa ir lieka.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть