Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда

darba laika tabele К списку тем

darba laika tabele
Labdien gramatvezi- vai ludzu jus varetu man paskaidrot kaa pareizi jaaizpilda darba laika uzskaites tabele.Veikals-darba laiks no 8-19- divi darbinieki-cietaa alga, darba dienas no pirmd.-sestd. Ja es pareizi saprotu, tad, lai nevajadzetu piemaksat virsstundas max 1 darbinieka stundu skaits ir 8???Reaali protams cik h sanaak tik arii straadaa. Tabelee tad jaasadala tas darba laiks taa, lai taas h netiktu paarsniegtas, vai kaa??? Jautajums protams mulkigs, bet tas man pirmais darbins-viss pirmo reizi un viss pavisam savaadaas nekaa skolaa maaciija:)
Hello06
Hello06 03.04.2006 14:03
1 сообщение на сайте

Ответы (4)

Stundu skaits katram darbiniekam kopsummā nedrīkst pārsniegt oficiālo darba stundu skaitu mēnesī (stundu skaits jāskatās darba laika kalendārā) viss pārējais jāuzskaita kā virsstundas. Manuprāt tā.
Meicha
Meicha 03.04.2006 14:22
396 сообщений на сайте
Tiesaam vienaa dienaa var straadaat vairaak kaa 8 stundas un tas neskaitiisies virsttundu darbs???
Ninnuks
Ninnuks 03.04.2006 18:08
21 сообщение на сайте
http://www.vgk.lv/index.php?setgc=forum&action=shposts&fid=2&tid=28166
Ambera
Ambera 03.04.2006 18:15
21759 сообщений на сайте
paldies Ambera;)
Ninnuks
Ninnuks 03.04.2006 18:18
21 сообщение на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.