Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда

atkal remonts К списку тем

atkal remonts
Pētot foruma jautājumus un atbildes par tekošiem remontiem, secināju, ja telpas ir nomātas, tad tekošā remonta izmaksas var norakstīt nomas laikā,bet vai tās izmakss var norakstīt arī uzreiz remonta gadā? VIDā paskaidroja, ka nevar tekošā remonta izmaksas dalīt uz nomas gadiem, jo nakošo gadu peļņa būs atspoguļota nepareizi, atsaucotie uz SGS.konsultējoties ar grāmatvežiem,katram savs viedoklis.
Socioniks
Socioniks 03.04.2006 17:39
34 сообщения на сайте

Ответы (2)

Tekošais remonts tāpēc un saucas tekošais, ka šo var kaut katru gadu vai vispar vairāk reizes gadā taisīt. Ja jums būtu kapitālais remonts, tad noteikti jāsadala izdevumus uz nomas laiku.
Klepa
Klepa 03.04.2006 18:50
6777 сообщений на сайте
Arī tad, ja nomnieks grib veikt kapitālo remontu nomātās telpās, tad viņam vispirms jāskatās noslēgtais līgums par šo telpu nomu ...
Liepupe
Liepupe 03.04.2006 20:43
нет сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.