Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Клуб (вопросы, пожелания, мнения)
VGK+ К списку тем
Ilzer 05.04.2006 09:56
321 сообщение на сайте
321 сообщение на сайте
Ответы (38)
Да, странно:))) Де-жавю?
C2h5oh 05.04.2006 09:57
1948 сообщений на сайте
1948 сообщений на сайте
В вашем персональном кабинете есть раздел ВГК+, там написан срок действия вашего абонемента, проверьте.
Svetaz 05.04.2006 09:57
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Ziniet, man arī pazudušas atlasītās tēmas. Palikušas tikai tās, kuras pati izveidoju. Kāpēc? Man abonements ir līdz 30.06.06.? Vai vēl kādam ir tāda problēma?
Es savā VGK+ redzu tikai rēķina apmaksas datumu un kādu rēķinu esmu apmaksājusi.Abonementa derīguma termiņa nav.
Ir pazudusi arī sadaļa''pievienot tēmu izlasei''.Kad redzēju kaut ko interesantu un nebija laika pievienioju izlasei un palasīju vēlāk. Tagad tas arī ir pazudis? Vai tās ir kādas sankcijas?
Ir pazudusi arī sadaļa''pievienot tēmu izlasei''.Kad redzēju kaut ko interesantu un nebija laika pievienioju izlasei un palasīju vēlāk. Tagad tas arī ir pazudis? Vai tās ir kādas sankcijas?
Ilzer 05.04.2006 10:05
321 сообщение на сайте
321 сообщение на сайте
Nemaz nav jāieiet personīgajā kabinetā, nospiediet VGK+ un tur ir rakstīts:
Abonementa derīguma termiņš
Jūsu abonementa derīgumu termiņš beidzas: 31.12.2006. Sākot ar 15.12.2006. Jūs varēsiet noformēt abonementu nākamajam periodam.
Abonementa derīguma termiņš
Jūsu abonementa derīgumu termiņš beidzas: 31.12.2006. Sākot ar 15.12.2006. Jūs varēsiet noformēt abonementu nākamajam periodam.
Nav lalikam tiešām ir beidzues termiņš. Tikai tas tā nesmuki notiek. .
Ilzer 05.04.2006 10:11
321 сообщение на сайте
321 сообщение на сайте
там стоит дата и оплаченная сумма- бедному буху не высчитать на какой срок если за месяц стоит 1 лат?
C2h5oh 05.04.2006 10:12
1948 сообщений на сайте
1948 сообщений на сайте
Ja jau nav samaksāts , tad protams, ka nebūs tēmas. Es sapratu, ka ir samaksāts, bet nevar atrast izlases tēmas.
Labi, tas tā!Es domāju savādāk un viss. Pastkastītē varēja iemest atgādinājumu nevis vienkārši visu atslēgt. Protams, ka tā summa samaksai ir smieklīga. Ne jau naudā te lieta un runa par to.
Ilzer 05.04.2006 10:40
321 сообщение на сайте
321 сообщение на сайте
Vēl jau interesanti, vai tagad\ peč apmaksas viss tur saliktais atjaunosies?
Ilzer 05.04.2006 11:01
321 сообщение на сайте
321 сообщение на сайте
Nosūtiet Redaktoram vēstulīti: info@vgk.lv
Может кто-нибудь помочь, как посмотреть открытые материалы, надо кликнуть на ник, а где он расположен?
Kobo 05.04.2006 11:13
85 сообщений на сайте
85 сообщений на сайте
Ilzer, вероятно отключение прошло автоматически, по срокам привязали, а предупреждения все же были, заходя в персональный кабинет появлялось напоминание.
Viss, kas bija agrāk abonementa ietvaros tiks saglabāts. Tas attiecās uz VGK pastu, failu glabātuvi un arī foruma uzstādījumiem un tiek atjaunots pēc nākama abonementa pasūtīšanas. Kas attiecās uz atgādinājumu, atļaušos salīdzināt ar preses izdevumu abonēšanu - vai bieži Jums zvana no redakcijas un atgādina, ka Jums drīz beigsies abonementa termiņš? Protams, ar laiku centīsimies, lai mūsu klientiem būtu ērtāk un tomēr izstrādāt atgadinājumu sistēmu. Negribās jau pārslogot cilvēkus ar pasta sūtījumiem...
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть