Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда
Autoratlīdzība К списку тем
Spiiigana 07.04.2006 14:32
19 сообщений на сайте
19 сообщений на сайте
Ответы (8)
Платить может, если сам на досуге кино снимает или песни записывает, а потом продает авторские права на них своей фирме.
Firma nodarbojas ar mūzikas un reklāmu klipu veidošanu...
Mu-maija -> kādos gadījumos tad drīkst un kad nē? Varbūt tas ir norādīts kādā likumā vai noteikumos?
Mu-maija -> kādos gadījumos tad drīkst un kad nē? Varbūt tas ir norādīts kādā likumā vai noteikumos?
Spiiigana 07.04.2006 14:42
19 сообщений на сайте
19 сообщений на сайте
Читайте Autortiesibu likums.
Если продается авторское право, то можно платить и авторское вознаграждение.
Если продается авторское право, то можно платить и авторское вознаграждение.
Un kādas atskaites par šāda veida ienākumiem jāiesniedz VID?
Spiiigana 07.04.2006 14:53
19 сообщений на сайте
19 сообщений на сайте
Liels paldies
Spiiigana 07.04.2006 14:58
19 сообщений на сайте
19 сообщений на сайте
Autora atlīdzībai tiek piemēroti attaisnotie izdevumu (pēc analoģijas ar neapliekamo minimumu darbiniekiem ar nodokļu grāmatiņu), turklāt netiek veiktas VSAOI. Tādēļ VID var piekasīties, vai tik tas nav tāds pats darbs, par ko būtu jāmaksā abi nodokļi???
Tāpēc čunčiniet uz savu VID, sīki paskaidrojiet lietas būtību un, ja "nepatiks", nāciet atpakaļ uz forumu - domāsim tālāk kā tik galā.
Tāpēc čunčiniet uz savu VID, sīki paskaidrojiet lietas būtību un, ja "nepatiks", nāciet atpakaļ uz forumu - domāsim tālāk kā tik galā.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть