Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Operatīvais līzings
sakiet lūdzu, ja mašīnu izpērk no līzinga kompānijas, vai ir jābūt PPR???
Viņi negrib dot PPR, it kā nevajagot, bet man liekas ka vajag, ja es izpērku mašinu, un to pēc tam lieku kā p/l tad PPR vajag!?:(
Ответы (8)
Конечно vajag. Требуйте с них накладную.
nu ja, es arī tā domāju, bet viņi saka ka pietiekot ar pieņemšanas nodošanas aktu, jo redziet operatīvajam līzingam PPR neraksta, sviests!
prasīšu lai raksta, paldies!
А вы выкупаете машину или только пользоваться ею будете?
pri operativnom lizinge nakladnaja ne vipisivaetsja, tolko pri finansovom, t.k. v rezyltate vi etu masinu ne vikupaete a prosto platite za nee "arendniju platu", i sovershenno verno lizingovaja kompanija vipisivaet pna.
Так Даце пишет ja mašīnu izpērk no līzinga kompānijas. Значит, все-таки выкупают, насколько я поняла.
bet tagad to mašīnu firma izpērk no līzinga kompānijas. A/m pāriet uzņēmuma īpašuma.
Тогда накладная обязательна.
Vai Jūsu uzņ. ir rakstījis kādu iesniegumu/pieprasījumu līzinga devējam? Ja tāds ir - tad uz tā pamata varat prasīt PPR, bet tikai pēc līguma noslēgšanas.
Закрыть
Краткое описание нарушения