Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Бухгалтерская отчетность, СГД - взаимоотношения, информация, аудит

Izslēgšana no PVN maksātājiem К списку тем

Izslēgšana no PVN maksātājiem
PVN maksātāji bijām no 2001.gada 2006.gadajanvārī no VID izsūtīta vēstule, ka pieprasa dokumentus pārbaudei par 2005.gadaoktobra mēnesi, vēstuli mēs nesaņēmām un ar 2006.gada1.aprīli izslēdza no PVN maksātājiem. Ko darīt, lai reģistrētos atkal par PVN maksātājiem un kādi nodokļi būs jāmaksā? Varbūt būs pārbaude no VID?
Tiko2
Tiko2 12.04.2006 19:35
нет сообщений на сайте

Ответы (2)

Likuma par PVN 3. pants nosaka:

(8'3) Apliekamā persona, kuru Valsts ieņēmumu dienests izslēdz no apliekamo personu reģistra saskaņā ar šā panta astoto vai 8.1 daļu, uzskaita pamatlīdzekļu atlikušo vērtību, kā arī atlikumā esošo preču materiālās vērtības, par kurām samaksātais nodoklis ir atskaitīts kā priekšnodoklis, un no šīs vērtības ne vēlāk kā 30 dienu laikā no izslēgšanas dienas iemaksā valsts budžetā.

(8'4) Personu, kura izslēgta no apliekamo personu reģistra saskaņā ar šā panta 8.1 daļas 2.punktu atkārtoti reģistrē Valsts ieņēmumu dienesta ar pievienotās vērtības nodokli apliekamo personu reģistrā pēc minētajā punktā noteikto pārkāpumu novēršanas un pēc budžetā maksājamās nenomaksātās nodokļa summas, pamatparāda palielinājuma un nokavējuma naudas samaksas, kā arī par nodokļa deklarācijas savlaicīgu neiesniegšanu aprēķinātās soda naudas samaksas.
Liepupe
Liepupe 12.04.2006 21:30
нет сообщений на сайте
Eto u VID nado sprositj.Budetštraf naverno do 250 lat,esli ne mogut vas najti po adresu.
Zinaidat
Zinaidat 12.04.2006 21:35
2085 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.